Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Εντολή Μεϊμαράκη να ξεκινήσουν σήμερα οι διαδικασίες για εκλογή νέας ηγεσίας στη ΝΔ

Την απόφασή του Βαγγέλη Μεϊμαράκη να προχωρήσει στο αυτονόητο, δηλαδή στην επίσπευση των διαδικασιών από σήμερα για την εκλογή νέας ηγεσίας στη ΝΔ, ανακοίνωσε το πρωί το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας

Σύμφωνα με πληροφορίες η οριστική απόφαση ελήφθη από τον κ. Μεϊμαράκη από το βράδυ των εκλογών και τη συζήτησε τόσο με τον Κώστα Καραμανλή όσο και με την Ντόρα Μπακογιάννη.
Χθες ο κ. μεϊμαράκης ανακοίνωσε την απόφασή του και στον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής του Κόμματος, Ανδρέα Παπαμιμίκο από τον οποίο ζήτησε να
ενεργοποιήσει από σήμνερα τις διαδικασίες που προβλέπει το καταστατικό.
Με τη λογική αυτή θεωρείται δεδομένο ότι η εκλογή μπορεί να ολοκληρωθεί έως τέλος Οκτωβρίου, αν και πολλοί είναι εκείνοι που εκφράζουν επιφυλάξεις αν αυτό πρέπει να συμβεί τη στιγμή που ο κ. Τσίπρας θα περνά από τη Βουλή τους εφαρμοστικούς νόμους και η Αξιωματική Αντιπολίτευση θα βρίσκεται ουσιαστικά χωρίς ηγεσία.
Αυτό όμως εν μέρει είναι σωστό, αφού έρχεται σε κόντρα με τη λογική που εκφράζεται ότι ο κ. Τσίπρας με τους συνεταίρους του είναι αυτός που πρέπει να αναλάβει εξ ολοκλήρου την ευθύνη για την ψήφιση των εφαρμοστικών νόμων.
Πληροφορίες για το ποιοι θα είναι υποψήφιοι μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν, καθώς οι συσχετισμοί στο εσωτερικό της ΝΔ έχουν αλλάξει και πολλά θα καθοριστούν όχι μόνο από την τελική απόφαση του κ. Μεϊμαράκη για το αν θα είναι υποψήφιος αλλά και αν δεν είναι από τον ποιόν τελικώς θα στηρίξει.

rigillis18.blogspot/ ΧΨΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.