Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Άδωνις κατά Αντώναρου με στόχο Καραμανλή

Φουντώνει η συζήτηση για την επόμενη ημέρα στη Νέα Δημοκρατία με την δεξιά πτέρυγα να αυξάνει την πιέσει προς την ηγεσία του κόμματος προκειμένου να σταθμίσει εν εκ νέου την ιδεολογική της ταυτότητα.
Ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 και στον Νίκο Ευαγγελάτο, ζήτησε ευθέως η ΝΔ να κάνει στροφή στην φιλελεύθερη δεξιά, ενώ άφησε αιχμές κατά του Ευάγγελου Αντώναρου, στον οποίο εντόπισε
εμπάθεια στο πρόσωπο του Αντώνη Σαμαρά.
Αναφερόμενος μάλιστα στο καραμανλικό στρατόπεδο, ο Άδωνις Γεωργιάδης, έγινε ακόμη πιο επικριτικός σημειώνοντας ότι ο κ. Αντώναρος μπορεί να ισχυρίζεται ότι απηχεί τις απόψεις του κ. Καραμανλή, ωστόσο ο πρώην πρωθυπουργός «δεν είναι μουγγός, αν θέλει να πει κάτι θα το πει».
«Αν όποτε έρχεται ένας καινούργιος στη ΝΔ, οι παλαιότεροι τον λένε μουσαφίρη, δεν θα έχουμε προκοπή» σχολίασε χαρακτηριστικά.  με αφορμή τη σχετική δήλωση του Ευάγγελου Αντώναρου, ενώ πρόσθεσε πως τα κόμματα δεν λειτουργούν με αφαιρέσεις αλλά με προσθέσεις.
Ειδικότερα, σχολιάζοντας το γεγονός ότι φημολογείται πως ο κ. Αντώναρος απηχεί τις απόψεις του Κώστα Καραμανλή, ο κ. Γεωργιάδης είπε πως «ο Καραμανλής δεν είναι μουγγός, ούτε παιδάκι, αν θέλει να πει κάτι θα το πει. Δεν θεωρώ ότι εκφράζουν τον κ. Καραμανλή τα όσα λέει ο κ. Αντώναρος».
Συνέχισε λέγοντα πως στην πολιτική «δεν υπάρχει επετηρίδα. Δεν απαξιώνω τον Αντώναρο όπως κάνει αυτός με μένα, όμως δεν μπορώ να δω παρά με περίσκεψη τις συνεχείς επιθέσεις του κατά του Αντώνη Σαμαρά».
Όλα αυτά που λέει ο κ. Γεωργιάδης φυσικά κι έχουν λογική. Αλλά υπό μια προϋπόθεση. Ότι έστω και μια φορά ο κ. Αντώναρος βγήκε και ισχυρίσθηκε ότι μιλάει εκ μέρους του Κώστα Καραμανλή. Ποτέ δεν το έκανε. Το αντίθετο μάλιστα έχει επανειλημμένως πει ότι εκφράζει τις δικές του απόψεις. Η ανάμιξη λοιπόν του ονόματος του Κώστα Καραμανλή από τον κ. Γεωργιάδη στην όποια διαμάχη του με τον κ. Αντώναρο μάλλον άλλον σκοπό έχει τείνει να δικαιώσει τον κ. Αντώναρο σε αυτά που λέει.
Πάντως όπως και να έχει το πράγμα, καλό είναι το όνομα του Καραμανλή να μη το αναμιγνύει κανείς σε εσωκομματικές αντιπαραθέσεις. και όποιος έχει μυαλό μπορεί να καταλάβει το γιατί.

rigillis18.blogspot/ ΧΨΑ

2 σχόλια:

  1. Γιατί; Μπας και ο ιδιοκτήτης της γαλάζιας στρούγκας μας ενώσει με τον σύριζα και κατέβουμε μαζί στις εκλογές; Μόνο στον ολετήρα της Ραφήνας πρέπει να κάνουμε κριτική αν θέλουμε ένα κόμμα που θα φιλελευθεροποιήσει (αποσοβιετοποιήσει) τη χώρα!

    Ο Άδωνις έκανε άρση καμποτάζ και έβαλε τάξη στην υγεία όταν πριν αναλάβει το υπουργείο υγείας δεν εκπλήρωνε τις υποχρεώσεις του μνημονίου και ήταν η κύρια αιτία αργοπορίας εκταμίευσης δόσεων. Αυτός είναι ο λόγος που οι συνδικαλισταράδες τον πολέμησαν σκληρά. Ο Αντώναρος από την άλλη υπερασπίζεται την καταστροφικότερη κυβέρνηση (μετά το 7μηνο Τσίπρα) στη σύγχρονη ελληνική ιστορία και ζητάει να την επαναλάβουμε. Για αυτό ο Άδωνις σαρώνει στη Β' Αθηνών ενώ ο Αντώναρος δεν έβρισκε ούτε την ψήφο του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "τα κόμματα δεν λειτουργούν με αφαιρέσεις αλλά με προσθέσεις". Τότε γιατί θέλει το Σαμαρά; Πήρε το κόμμα στο 33,48% και 2.295.967 ψήφους και το παρέδωσε 27,81% και 1.718.694 ψήφους. Το μόνο που πρόσθεσε ήταν προβλήματα καθώς ποτέ δεν άκουσε τα στελέχη.
    Μας παριστάνουν τους δεξιούς ο μεν Σαμαράς συνεργάστηκε τρεις φορές με το ΠΑΣΟΚ (Α. Παπανδρέου - Γ. Παπανδρέου - Ε. Βενιζέλο) ο δε Άδωνις που έβριζε τη ΝΔ πριν έρθει παρακαλώντας. Έβγαινε στα κανάλια κι έλεγε κουταμάρες.
    Μας χαντάκωσαν και θέλουν και μιλάνε;
    Αν θέλουν ας ξανακάνουν την ΠΟΛΑΝ να δούμε τι θα πάρουν. Την υπέρβαση τη θυμάται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.