Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Οι δημοσκοπήσεις επιβεβαιώνουν ότι η ΝΔ με Σαμαρά έχει πάρει δρόμο χωρίς επιστροφή προς την καταστροφή



Και η νέα δημοσκόπηση της εταιρείας Metrisi έρχεται να επιβεβαιώσει αυτό που όλοι οι Έλληνες βιώνουν, ότι δηλαδή ενώ η δυσαρέσκεια προς την κυβέρνηση για τους άστοχους χειρισμούς της αυξάνεται μέρα με την ημέρα, εν τούτοις η Αξιωματική Αντιπολίτευση, αλλά και κανένα άλλο κόμμα δεν έχει εκλογικά οφέλη από τη φθορά αυτή.

Αντιθέτως ο ΣΥΡΙΖΑ κρατάει τα εκλογικά ποσοστά του σε αντίθεση με τη ΝΔ που δείχνει και στη δημοσκόπηση της συγκεκριμένης εταιρείας να έχει συνεχή φθορά
από μήνα σε μήνα.

Το γεγονός ότι η δημοσκόπηση της μιας εταιρείας δείχνει ότι η ΝΔ έχει άλλο ποσοστό από ό,τι δείχνει η μέτρηση μιας άλλης εταιρείας οφείλεται κυρίως στις διαφορετικές μεθόδους που χρησιμοποιούν και στον τρόπο υπολογισμού ή μη της αδιευκρίνιστης ψήφου.

Σε κάθε περίπτωση όμως το κοινό συμπέρασμα που προκύπτει είναι ότι η ΝΔ δεν μπορεί να ξεπεράσει το μεγάλο εσωτερικό πρόβλημα που έχει, και το οποίο αποτελεί τροχοπέδη στην αναδιοργάνωση και ανασύνταξη του κόμματος. Και τα πρόβλημα αυτό σύμφωνα με όλες τις μετρήσεις έχει ονοματεπώνυμο και λέγεται Αντώνης Σαμαράς.

Πρόκειται για μοναδική περίπτωση στα πολιτικά χρονικά της χώρας, αφού ακόμα και στενοί συνεργάτες του πλέον, του συνιστούν να διευκολύνει τις διαδικασίες αλλαγής ηγεσίας της ΝΔ μήπως και καταφέρει να περισώσει ό,τι μπορεί από την αξιοπρέπειά του, αφού βλέπουν ότι σύντομα η εσωκομματική αντιπολίτευση θα περάσει από τη φάση της έντονης κριτικής, στη φάση της γελοιοποίησης του νυν προέδρου της ΝΔ. Και αυτό θα είναι ό,τι χειρότερο. Θυμίζουν δε την περίπτωση Έβερτ με τα ανέκδοτα σε βάρος του που είχαν κυκλοφορήσει τα ίδια τα στελέχη της ΝΔ.

Ο κ. Σαμαράς όμως αντιμετωπίζει κάθε εισήγηση για αποχώρησή του από την ηγεσία της ΝΔ με καχυποψία αποδεικνύοντας ότι έχει χάσει κάθε έλεγχο με την πραγματικότητα.

Rigillis18.blogspot/ Παρατηρητής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.