Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Σαμαράς: Ανοησίες και κουτοπονηριές όσα κάνει ο Μεϊμαράκης

Χοντραίνει το παιχνίδι στη ΝΔ αφού πλέον η αντιπαράθεση περνά στο πιο υψηλό επίπεδο και συγκεκριμένα μεταξύ Αντώνη Σαμαρά και Βαγγέλη Μεϊμαράκη.
Σφοδρή ήταν η αντίδραση του Αντώνη Σαμαρά για όσα υποστήριξε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης προσερχόμενος στη Συγγρού σε σχέση με την εταιρεία που ανέλαβε τις εκλογές της ΝΔ.
Συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά ανέφεραν:

«Ο λαός της ΝΔ ένιωσε χθες πρωτοφανή προσβολή και απογοήτευση. Όσοι έχουν ευθύνες για ό,τι συνέβη οφείλουν να τις αναλάβουν και όχι να τις μεταθέτουν αλλού. Ο Αντώνης Σαμαράς καμία απολύτως εμπλοκή δεν έχει σε όλα αυτά. Κάνουν λάθος όσοι προσπαθούν να τον εμπλέξουν με κουτοπονηριές, ανοησίες και ψέματα. Τι εξυπηρετούν; Γιατί το κάνουν; Γιατί εμπλέκουν τον Αντώνη Σαμαρά με μια εταιρεία πληροφορικής που συνεργάζεται με τη ΝΔ ήδη από την εποχή που ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης ήταν γραμματέας του κόμματος; Τι εξυπηρετεί η εμπλοκή και συνεργατών του κ. Σαμαρά οι οποίοι δεν είχαν ποτέ την παραμικρή σχέση με αυτή την εταιρεία; Τι εξυπηρετούν όλα αυτά τα ψέματα; Όμως, αυτή τη στιγμή προέχει η ενότητα του κόμματος και η ομαλή ολοκλήρωση των εσωκομματικών εκλογών. Να μην ξεχνάει κανείς, ότι ο αντίπαλος είναι αλλού».

8 σχόλια:

  1. Οι νεοκαραμανλικοί έδωσαν τα χέρια με τον Τσίπρα από τον Ιανουάριο και ήθελαν να φύγει ο Σαμαράς για να έρθει ποιος; Ο Βαγγέλας ο να ούμε; Είμαστε σοβαροί; Ακόμα και ο Άδωνις ο τρελός καλύτερος είναι από τον Βαγγέλα, τους Παυλόπουλους και τους Αντώναρους.

    Γι'αυτό στο ΕΛΚ όταν ακούνε Σαμαράς ανοίγουν όλες οι πόρτες, ενώ όταν ακούνε Καραμανλής όλοι βρίζουν!

    Ξεσκέπασέ τον Αντώνη! Οδηγήθηκες στο αντιμνημόνιο μόνο και μόνο για να μη διαλυθεί το κόμμα από την καταστροφική περίοδο 2004-2009 που μας οδήγησε στα μνημόνια. Τώρα βγες μπροστά και ξεσκέπασε τους φλώρους της ΝΔ που τρέμουν ΑΚΟΜΑ την παγκοσμίως -εκτός Ελλάδας- ηττημένη αριστερά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι "έξυπνοι" της ΠΟΛΑΝ. Από τότε που ήρθαν στο κόμμα δεν είδαμε προκοπή. Μας πούλησαν. Και έχουν το θράσος να μιλάν αυτοί που έβλαψαν τη ΝΔ περισσότερο από κάθε αντίπαλο. Ήρθαν τα παράσιτα και έφυγαν οι μισοί ψηφοφόροι της Παράταξης. Διασπάστηκε το κόμμα. Ο Σαμαράς παρέδωσε διάλυση και χρέη. Πρώτα το έπαιζε αντιμνημονιακός στο Ζάππειο και μετά αφού διέγραψε την Μπακογιάννη, άλλαξε γνώμη στο δευτερόλεπτο. Πήγε ξανά με τους κλέφτες του ΠΑΣΟΚ και δεν έκανε τίποτα για τον ιδιωτικό τομέα. Φιλελευθερισμός δεν είναι να θέλεις να διώξεις τους διορισμένους από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ να βάλεις τους Πολανίτες και τους λήσταρχους τους συγγενείς σου, είναι να έχεις ένα σταθερό φορολογικό σύστημα, να κάνεις επενδύσεις, να περιορίσεις τις σπατάλες. Τίποτα από αυτά δεν έκανε, μόνο διέλυσε τη ΝΔ. Ας τελειώνουμε με τον Ιούδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι μισοί ψηφοφόροι της παράταξης έφυγαν γιατί το πολιτικό σύστημα κατέρρευσε λόγω μνημονίου που επέτεινε κατά πολύ η καταστροφική περίοδος 2004-2009.

      Ο Σαμαράς παρέλαβε τεράστια χρέη (110 εκατομμύρια) και στο κόμμα και πολύ περισσότερο στη χώρα από τον υποταγμένο στην γλοιώδη αριστερά θίασο του νεοκαραμανλιστάν.

      Το τεράστιο λάθος του ήταν ότι οδηγήθηκε στο αντιμνημόνιο, γιατί αν ψήφιζε το μνημόνιο 1 τότε θα νομιμοποιούσε τα επιχειρήματα ΠΑΣΟΚ ότι μόνο ο Καραμανλής φταίει που φτάσαμε στα μνημόνια.

      Πήγε ξανά με τους κλέφτες του ΠΑΣΟΚ γιατί δεν είχε αυτοδυναμία. Μας προτείνεις δηλαδή εσύ να έκανε και τρίτες εκλογές το 2012 ε; Ίσως βέβαια να προτιμούσες συγκυβέρνηση με ΣΥΡΙΖΑ εσύ αν κρίνω από τα νταλαβέρια του Βούδα με τον βρωμιάρη τον Τσίπρα. Άλλωστε ιδεολογικά Τσίπρας και νεοκαραμανλικός συρφετός δεν διαφέρουν σε τίποτα. Ελλείμματα, κρατισμός, τρύπια σύνορα και καλωσόρισμα λαθρομεταναστών, μπάχαλα από τα ρεμάλια της ακροαριστεράς και η αστυνομία να κοιτάει, φιλίες με τον δικτάτορα Πούτιν, πλήρης θαυμασμός για τους "ήρωες" της αριστεράς και άλλα.

      Τολμάς εσύ να μιλάς για φιλελευθερισμό; Εσύ που στηρίζεις τον Καραμανλή που μόνο με τον Αντρέα μπορεί να συγκριθεί στη διόγκωση του Κράτους; Εσύ που δεν ήθελες το μνημόνιο το 2 και δυσανασχετούσες για τους φόρους, όταν είχε μόνο 48% φόρους και μετά ήθελες να ψηφίσει η ΝΔ το μνημόνιο 3 των Τσιπροκαμμένων με 92% φόρους και να δείξει συναίνεση στον Τσίπρα; Και μιλάς για ποιόν για το Σαμαρά που μείωσε το συντελεστή φορολόγησης των επιχειρήσεων; Που μείωσε τις ασφαλιστικές εισφορές εντός ασφυκτικού πλαισίου μνημονίων;

      Μιλάς εσύ ο καραμανλικός για σπατάλες στον Σαμαρά; Θα μας τρελάνεις; Συγκρίνεις αυτόν που άφησε το μεγαλύτερο πρωτογενές έλλειμμα με αυτόν που έκανε τη μεγαλύτερη δημοσιονομική προσαρμογή από το 1974 έως σήμερα;

      Μοναδικός Ιούδας της ΝΔ είναι ο Καραμανλής και ο συρφετός των γαλάζιων συριζαίων που τον στηρίζει που δεν έχουν καμία σχέση με τη Δεξιά και όλα τα κόμματα της ευρωπαϊκής Δεξιάς. Ευτυχώς τα τελευταία ούτε ζωγραφιστό δεν θέλουν να βλέπουν τον Βούδα της Ραφήνας, αντίθετα στο Σαμαρά μοιράζουν εύσημα για την πρωθυπουργία του.

      Αυτά σε αφήνω τώρα για να βρεις χρόνο μαζί με τον Αντώναρο να πας να ανάψεις γονατιστός κανά κερί στους "αγωνιστές'' της αριστεράς...

      Διαγραφή
    2. Τους έξυπνους ο Βούδας τους έφερε.Δεν ήταν "λάθος" του που έφερε πίσω τον Σαμαρά.Υπολογισμένη κίνηση ήταν για να μην πάρει το κόμμα η Μπακογιάννη όταν θα άφηνε τα ερείπια της οικονομίας.Ήθελε να αποτρέψει την επάνοδο του κόμματος στις αρχές του φιλελευθερισμού και πρόωθησε ένα ορκισμένο εχθρό του Μητσοτάκη σαν τον Σαμαρά.
      Αλλά αυτός βρέθηκε προ του μνημονίου.Λεφτά με τη σέσουλα δεν υπήρχαν πια.Ήθελε δεν ήθελε,ακολούθησε το μόνο δρόμο που υπήρχε.
      Τότε βλέποντας οι καραμανλικοί ότι χάνουν την πρωτοκαθεδρία αν πετύχει ο Σαμαράς πόνταραν στον σύριζα που τα έκανε μούσκεμα.

      Διαγραφή
  3. Αν ο πετύχει ο Σαμαράς τι; Τη διάλυση, την καταστροφή; Ρήμαξε τον ιδιωτικό τομέα με τη φορολογία. Είναι αυτό δεξιά πολιτική; Μπορεί να ήταν υπολογισμένη κίνηση όπως λες του Καραμανλή αλλά τελικά ανατινάχτηκαν όλα. Οι κομουνιστές αλωνίζουν, και η ΝΔ δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι. Γιατί αποφάσισε ο Σαμαράς να τα κάνει μπάχαλο, για να εμφανιστεί μετά ως "σωτήρας".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ΣΥΡΙΖΑ ο Σαμαράς τον έφερε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Καραμανλής τον είχε φέρει τον σύριζα στην εξουσία από το 2004-2009. Τρύπια σύνορα και καλωσόρισμα λαθρομεταναστών, ελλείμματα, κατάρρευση της ανταγωνιστικότητας, διόγκωση του κράτους, μπάχαλα από τα ρεμάλια των Εξαρχείων και η αστυνομία απούσα και ένα κάρο άλλα. Άσε που πριν από τις εκλογές του Ιανουαρίου είχε δώσει τα χέρια με τον Τσίπρα. Δεν είναι τυχαίο ότι οι συριζαίοι λατρεύουν τον Καραμανλή, αφού ίδια ιδεολογία έχουν!

      Έξω ΤΩΡΑ από τη ΝΔ οι γαλάζιοι συριζαίοι!

      Διαγραφή
  5. είμαι πρώην ΝΔ. Κάτι εκατομμύρια πρώην ψηφοφόροι της δεν πάνε ούτε το Σαμαρά αλλά ούτε και το Καραμανλή, Δεν είναι μόνο οι σαμαρικοί οι ανθρωποδιώχτες της ΝΔ. Πιστεύει κανείς ότι πχ οι μορφές τύπου Μίλτου, Άρη και Στυλιανίδη δεν αποτελούν τροχοπέδη για να τη ΝΔ; Έκαναν ένα σκασμό πράγματα. Όλοι τους. Συγκεντρωθείτε και αφουγκραστείτε τη πραγματικότητα. Δες τα στελέχη της ΝΔ και βγάλε συμπέρασμα για τη σοβαρότητα της. Άλλοι με τσεκούρια, άλλοι με τη Μύκονο, ο Ευριπίδης με τα ξενοδοχεία του κλπ Ελάχιστοι είναι σοβαροί εκεί μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.