Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Άδωνις προς Μεϊμαράκη: Συγκάλεσε άμεσα την Κοινοβουλευτική Ομάδα- Έκκληση και από Δένδια και Κικίλια

Εκτός από τους 16 Βουλευτές της ΝΔ και ο Νίκος Δένδιας, και ο Βασίλης Κικίλιας αλλά και ο Άδωνις Γεωργιάδης ζητούν από τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη να συγκαλέσει τα όργανα του κόμματος και συγκεκριμένα την Κοινοβουλευτική Ομάδα
Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού MEGA, ο κ. Γεωργιάδης κάλεσε τους βουλευτές οι οποίοι «ως μη όφειλαν»
έχουν λάβει θέση υπέρ του κ. Μεϊμαράκη ή του Απόστολου Τζιτζικώστα στην κούρσα για τη διαδοχή του Αντ. Σαμαρά στην ηγεσία της Ν.Δ. να δείξουν αυτοσυγκράτηση και να μην πλήξουν την εικόνα του κόμματος με συγκρούσεις.
Ο βουλευτής της Ν.Δ. καταλόγισε βασικές ευθύνες για το φιάσκο στην εκλογική διαδικασία νέου αρχηγού του κόμματος στον γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής, Ανδρέα Παπαμιμίκο, ωστόσο σημείωσε ότι ο κ. Μεϊμαράκης, ως υπηρεσιακός πρόεδρος, θα έπρεπε να είχε διαπιστώσει τα τεχνικά προβλήματα που είχαν ανακύψει και να είχε ενημερώσει το κόμμα και τους συνυποψηφίους του.

2 σχόλια:

  1. Ας αφήσει τα σάπια και ο Άδωνις. Όλοι οι υποψήφιοι γνώριζαν τις τεχνικές δυνατότητες της εταιρείας που είχε αναλάβει τις εκλογές.Όλοι γνώριζαν ότι λόγω των περιορισμένων οικονομικών δυνατοτήτων του κόμματος η εταιρεία που επέλεξαν δεν είχε ούτε την εμπειρία ούτε την τεχνογνωσία να φέρει σε πέρας αυτό το έργο. Όλοι έκαναν το κορόιδο όταν τους ζητήθηκε να βοηθήσουν Οικονομικά την προσπάθεια. Είχαν λεφτά μόνο για σποτάκια και συγκεντρώσεις στο Μέγαρο. Ζητούσαν να γίνουν συνέδρια και συνδιασκέψεις την ώρα που τα ταμεία ήταν άδεια και οι εργαζόμενοι στο κόμμα 5 μηνες απλήρωτοι. Όλοι λοιπόν γνώριζαν, είτε μεσω των εκπροσώπων τους στην ΚΕΦΕ, είτε μέσω των δημοσιευμάτων και όλοι έκαναν τον σταυρό τους να πάνε τα πράγματα "δεξια" . Ακόμη και αυτός ο τραγικός ο Παπαμιμικος θα μπορούσε να επικαλεστεί σαν άλλοθι την οικονομική στενότητα και την συμφωνία και των 4 στην επιλογή της συγκεκριμένης εταιρείας.
    Αυτό που δεν μπορεί να επικαλεστεί κανένας απο τους 4 είναι η άγνοια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακόμα και το Δεξιά το βάζετε σε εισαγωγικά ρε καραμανλικοί λάτρες της αριστεράς!

      Διαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.