Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018

Οι "γαλάζιοι" υποψήφιοι στον Βόρειο Τομέα της Β ΄Αθηνών- Ονόματα

Συνωστισμός μεγάλων ονομάτων υπάρχει στον Βόρειο Τομέα της Β΄ Αθηνών, στα ψηφοδέλτια της ΝΔ.

Ο βόρειος τομέας της Β´ Αθήνας συμπεριλαμβάνει τους δήμους Αγ. Παρασκευής, Αμαρουσίου, Βριλησσίων, Γαλατσίου, Ηρακλείου, Κηφισιάς, Λυκόβρυσης-Πεύκης, Μεταμόρφωσης, Νέας Ιωνίας, Παπάγου-Χολαργού,
Πεντέλης, Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, Φιλοθέης-Ψυχικού, Χαλανδρίου. Εχει 15 έδρες. Εφόσον η ΝΔ είναι πρώτο κόμμα στις επόμενες εκλογές υπολογίζεται να εκλέξει περίπου 7-8 βουλευτές.
Στον βόρειο τομέα κατεβαίνουν οι δύο αντιπρόεδροι της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης και Αδωνις Γεωργιάδης, ο Γιώργος Κουμουτσάκος, η Νίκη Κεραμέως, ο Θόδωρος Ρουσόπουλος, ο Σάκης Ιωαννίδης, ο Βασίλης Ξυπολυτάς, η Ζωή Ράπτη, η Ιωάννα Καλλαντζάκου, ο Μανώλης Γραφάκος, ο Νίκος Κωστόπουλος, ο Νίκος Ρωμανός. Κατεβαίνει επίσης ο πρώην υπουργός Γιάννης Παπαθανασίου. Ήδη ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα του πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρου Τατσόπουλου. Υποψήφιοι θα είναι επίσης ο δημοσιογράφος Φώτης Καρύδας και οι Αντώνης Χονδρονίκος, Τάσος Καρανδρέας, Γιάννης Κούτρας και Ινέτζη Δημητρακάκης που προέρχονται από το Μητρώο Νέων Στελεχών της ΝΔ.
Η μετοχή του καθηγητή Δημήτρη Καιρίδη ο οποίος είναι πολιτικός σχολιαστής στο Action24, είναι πολύ ψηλά στο χρηματιστήριο της Πειραιώς. Συζητείται μια υποψηφιότητα του για τον βόρειο τομέα της Β' Αθήνας αλλά ακόμη ο καθηγητής - αναλυτής δεν έχει πάρει τις τελικές του αποφάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.