Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018

Η Ομάδα που επιλέγει τους υποψηφίους της ΝΔ- Τι «χρεώνουν» υποψήφιοι στους συμβούλους του Κυρ. Μητσοτάκη


Πολλά παράπονα ακούγονται τελευταία για την εικόνα που επικρατεί σε ολόκληρη την Ελλάδα με τους υποψηφίους δημάρχους αλλά και με τους υποψηφίους βουλευτές.
Και καλά μέσα στο επόμενο τρίμηνο, η υπόθεση των υποψηφίων βουλευτών για τη ΝΔ θα έχει λήξει, καθώς ο κ. Μητσοτάκης έχει αποφασίσει να κλείσει το ζήτημα το συντομότερο.
Με τους υποψηφίους δημάρχους όμως γίνεται
το… έλα να δεις!!!
Υπάρχουν δήμοι που κατεβαίνουν όχι πέραν του ενός αλλά και πέραν των τριών «γαλάζιων» ψηφοδελτίων.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, εν προκειμένω, δεν κρύβει τη δυσαρέσκειά του για την αναποτελεσματικότητα της ομάδας που έχει συστήσει για τις υποψηφιότητες στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Τυπικά επικεφαλής της Επιτροπής είναι ο Νικήτας Κακλαμάνης αλλά όλο το «παιχνίδι» το έχει χρεωθεί ο σύμβουλος του κ. Μητσοτάκη Θανάσης Νέζης αλλά και ο Γραμματέας του κόμματος Λευτέρης Αυγενάκης.
Δυστυχώς και για τους δύο υπάρχουν πολλά παράπονα από τον χώρο της Αυτοδιοίκησης και τους χρεώνεται παραγοντισμός και σε ορισμένες περιπτώσεις και σκοπιμότητες.
Φρένο σε πολλές περιπτώσεις βάζει ο Γρηγόρης Δημητριάδης, εξάδελφος του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος, όμως, έχει ρίξει το βάρος του στις βουλευτικές υποψηφιότητες.
Ρόλο πάντως στην Επιτροπή για τις υποψηφιότητες διαδραματίζουν ο Γιώργος Μυλωνάκης.
Η διευθύντρια ανθρώπινου δυναμικού της ΝΔ, Ρεββέκα Πιτσίκα, τρέχει την διαδικασία του Μητρώου νέας γενιάς στελεχών.
Τέλος ο σύμβουλος στρατηγικής του Κυριάκου Μητσοτάκη, Τάκης Θεοδωρικάκος, αναλύει το δύσκολο σταυρόλεξο των δημοσκοπήσεων, αποφεύγοντας να πάρει μέρος στην επιλογή προσώπων.
Η επιτροπή πάντως θα κάνει εισήγηση στον Κυριάκο Μητσοτάκη και ο ίδιος θα λάβει τις τελικές αποφάσεις σε ό,τι αφορά στις υποψηφιότητες στις βουλευτικές εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.