Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

Ρουσόπουλος: Πιθανή η διάσπαση της ΝΔ- Η Έλλειψη Καραμανλή στον πολιτικό βίο είναι εμφανής

Δύσκολη θεωρεί την συνύπαρξη των διαφόρων στρατοπέδων, εντός της ΝΔ, την επομένη των εκλογών ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος, υπονοώντας διάσπαση του κόμματος.
Παράλληλα επιβεβαίωσε ότι υπάρχει επικοινωνία ανάμεσα στον Κώστα Καραμανλή και τον Αλέξη Τσίπρα Συγκεκριμένα ο κ. Θεόδωρος Ρουσόπουλος μιλώντας στο Βήμα FM, είπε:

"Ξέρω ότι έχουν υπάρξει – είναι, άλλωστε, γνωστά και δεν λέω κάτι καινούργιο – στο παρελθόν μία-δύο επικοινωνίες και έχουν δημοσιοποιηθεί. Αυτές ξέρω. Οι όποιες επαφές έχουν κάποια πολιτικά πρόσωπα τέτοιας πολιτικής κατάταξης ή πολιτικού βεληνεκούς, για το καλό της χώρας, μόνο θετικές είναι." ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος. Εκτίμηση του κ. Ρουσόπουλου εότι είναι πολύ πιθανό να υπάρξει διάσπαση της Νέας Δημοκρατίας μετά τις εκλογές της επόμενης Κυριακής λέγοντας με νόημα ότι "Είναι πάρα πολύ δύσκολο να συνυπάρξουμε. Φάνηκε, άλλωστε, από τη μέρα της ατυχούς εκείνης εκλογικής διαδικασία". Αιτιολογώντας την πρόβλεψή του ανέφερε "Εάν φέρει δηλαδή, όπως έχει υποσχεθεί η Αριστερά, την απλή αναλογική, αυτό είναι πιθανό να δημιουργήσει συνθήκες σε κάποιους εκ των υποψηφίων αρχηγών ή σε κάποιους άλλους που δεν φαίνονται τώρα, φιλοδοξίες, να φτιαχτεί ένα κόμμα – γιατί το 3% για την είσοδο στη Βουλή δεν θα το καταργήσει για εθνικούς και άλλους λόγους, γνωστούς – που με 3% βγάζει 10, 12 ή 15 βουλευτές. Είναι πιθανό αυτό να οδηγήσει λοιπόν σε διασπάσεις."
Ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος εξέφρασε τη στήριξή του στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη λέγοντας ότι κράτησε τη Ν.Δ. και την ανέβασε. Σημείωσε ακόμη πως «η έλλειψη του Καραμανλή είναι εμφανής από την πολιτική ζωή και τη Νέα Δημοκρατία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.