Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Κλείνει και η υποψηφιότητα Μεϊμαράκη;

Όλο και ενισχύονται οι πληροφορίες ότι τελικά και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης θα είναι υποψήφιος για την ηγεσία της ΝΔ
Ο πρόεδρος της ΝΔ στο παρελθόν σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ είχε δηλώσει ότι είναι αντίθετος με τη διαδικασία που ακολουθείται όπου ψηφίζει ο κάθε περαστικός και ήθελε η εκλογή να γίνεται από ειδικό κομματικό όργανο όπως είναι το Συνέδριο.
Σύμφωνα με πληροφορίες την υποψηφιότητα
Μεϊμαράκη φέρεται να στηρίζει και ο Κώστας Καραμανλής ο οποίος θα επιθυμούσε για τη θέση του Γραμματεά του κόμματος τον Ευριπίδη Στυλιανίδη.
Η αίσθηση ότι ο κ. Καραμανλής στηρίζει μια υποψηφιότητα Μεϊμαράκη ενισχύεται και από το γεγονός ότι ο Ευάγγελος Αντώναρος πρώην στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή έγραψε στο face book τα εξής:


"Χαίρομαι γιατι πληροφορούμαι ότι ο φίλος Βαγγέλης Μειμαράκης, ο αμετακίνητος νεοδημοκράτης, που ανέσυρε την παράταξη απο τα τάρταρα του 19% σε λίγες εβδομάδες, θα είναι υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος. Ειναι ο εκφραστής του μετριοπαθούς λόγου και της εθνικής συνεννόησης, ο ανθρωπος που πιστεύει όπως όλοι οι σημαντικοί άνδρες της μεγάλης παράταξής μας στο μεσαίο δρόμο.
Καλώ όλους τους φίλους μου να στηρίξουν τον Βαγγέλη".


Σημειώνεται πάντως ότι επανειλημμένως ο κ. Αντώναρος έχει δηλώσει ότι οι θέσεις που εκφράζει και οι επιλογές που κάνει δεν εκφράζουν πάντα τον Κώστα Καραμανλή

rigillis18.blogspot/ Ν. Δαυλός

1 σχόλιο:

  1. Μπορώ να ρωτήσω που είναι ο εφευρέτης αυτής της διαδικασίας, να ψηφίζουν όλοι για αρχηγό, ακόμα κι αν δεν είναι του κόμματος; Που είναι ο Γιώργος Παπανδρέου που είχε πάρει 1.000.000 τέτοιους ψήφους; Σπίτι του!
    Ξαναρωτώ, εγγυάται κάποιος, ότι αυτοί που θα ψηφίσουν έτσι, θα θέλουν όλοι το καλό της ΝΔ; Ο κύριος Μεϊμαράκης είναι έμπειρος πολιτικός, ας τον ακούσουμε.
    Τέτοια τερτίπια, ξένα προς τη Νέα Δημοκρατία και την Ελλάδα, συνέβαλλαν στο να συρρικνωθεί η παράταξη. Να ψηφίσουν τα μέλη. Όποιος θέλει, ας οργανωθεί, και μετά ας ψηφήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.