Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

Ποιός επωφελείται από την τροπολογία - Η προίκα των 38 εκατ. για να υλοποιηθούν τα σχέδια για έλεγχο δύο συγκροτημάτων Τύπου κι ενός καναλιού





o-iban-sabbidis-agorazei-tin-istoria-tis-thessalonikisΘυμηθείτε τη ρήση του Ανδρέα Λοβέρδου στη Βουλή ότι σύντομα αναμένονται εξελίξεις στο χώρο του Τύπου, μετά την ψήφιση της τροπολογίας (ντροπολογία τη χαρακτήρισε ο ίδιος) που αφορούσε τη διαγραφή προστίμων από λαθρεμπόριο και για την οποία είχε
προσωπικό ενδιαφέρον- όπως αποκάλυψε ο κ. Καμμένος και παραδέχθηκε και ο κ. Τσίπρας- ο Ιβάν Σαββίδης.
Τι σημαίνει το «καμπανάκι» Λοβέρδου;
Με 38 εκατομμύρια, από την καταβολή των οποίων απαλλάσσεται ο επιχειρηματίας, μπορεί να πάρει τον ΠΗΓΑΣΟ που εκδίδει το ΕΘΝΟΣ και την ΗΜΕΡΗΣΙΑ. Ως ιδιοκτήτης του ΠΗΓΑΣΟΥ είναι και μεγαλομέτοχος στο ΜΕΓΚΑ, μέσω του οποίου θα επιχειρήσει να αλώσει τον ΔΟΛ.
Δηλαδή ό,τι και όσα δεν πέτυχε ο νόμος Παππά θα τα επιτύχει ο εν λόγω επιχειρηματίας με χρήματα, όμως, του ελληνικού λαού.
Έτσι την ώρα που ο μικροπαραβάτης διώκεται – και σωστά- οι μεγαλοκαρχαρίες συνεχίζουν το έργο τους. Απαιτώντας μάλιστα bonus ένα λιμάνι (δόθηκε στο 1/3 της τιμής που είχε προγραμματίσει η προηγούμενη κυβέρνηση) αλλά, όπως λένε οι κακές γλώσσες και έναν τίτλο στο ποδόσφαιρο, έστω του Κυπελούχου!!!
Βέβαια αυτά πρέπει να τα βλέπει η ΝΔ και να οργανώσει την αντίδρασή της στο καθεστώς που δημιουργεί η παρέα του κ. Τσίπρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.