Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Πώς συνέβαλε ο Δένδιας με τη συγκέντρωσή του στην αύξηση εσόδων του κράτους- Όταν τα όργανα γίνονται... "όργανα"!




Πάτρα Τώρα: Ξηλώνουν πινακίδες από Ι.Χ. στην Όθωνος Αμαλίας Από Γούναρη έως Παντανάσσης Δεν ξανάγινε ο χαμός που έγινε χθες έξω από το Κάραβελ, στο οποίο μιλούσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ κ. Νίκος Δένδιας.
Τι έγινε;
Οι ΣΥΡΙΖΑίοι της τροχαίας έβγαλαν τα απωθημένα τους.
Επειδή ο Νίκος Δένδιας μάζεψε, ομολογουμένως, πλήθος κόσμου, κι επειδή οι περισσότεροι χρησιμοποίησαν τα ΙΧ τους για να πάνε στο κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, ήταν
φυσικό, μιας και δεν υπάρχουν πολλά parking στην περιοχή, κάποιοι να έχουν παρκάρει παράνομα.
Αυτό, προφανώς, το είδαν από το κοντινό αστυνομικό τμήμα της Καισαριανής (κτήριο ΜΑΤ) και βγήκε συνεργείο που άρχισε να μαζεύει πινακίδες.
Θα μου πείτε «καλά έκαναν», και δεν θα διαφωνήσω, αν και θα μπορούσαν λόγω της περίστασης να είναι λίγο ελαστικοί. Εκείνο όμως που με παραξένεψε είναι το μένος με το οποίο ξήλωναν τις πινακίδες. Δεν έκρυβαν την ικανοποίηση του στιλ «να δείτε τι θα πάθετε παλιοδεξιοί». Και αυτό φάνηκε καθαρά, όταν κάποιος από τους ιδιοκτήτες ΙΧ πήγε να τους ζητήσει να μη του πάρουν τις πινακίδες και μόνο που δεν τον συνέλαβαν.
Άθελά του λοιπόν ο κ. Δένδιας, με την ομιλία του, συνέβαλε στην αύξηση των εσόδων του κράτους και στην… ικανοποίηση κάποιων «ευσυνείδητων» αστυνομικών της τροχαίας, που αντί για όργανα αποδείχθηκαν... "όργανα"!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.