Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

Δεν ξέρει πια τι καινούργιο να πει ο Τσίπρας και κλέβει τα συνθήματα του Κυριάκου Μητσοτάκη!!! - Τσίρκο κατήντησε ο ΣΥΡΙΖΑ

Ο κ. Τσίπρας τελικά αποδεικνύεται εκτός από λαοπλάνος και λογοκλέπτης, αφού τα συνθήματα για "νέα μεταπολίτευση" και  "Για την "Ελλάδα του 2021" που χρησιμοποίησε στην ομιλία του ενόψει της συνταγματικής αναθεώρησης είναι κλεμένα από την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο 10ο Τακτικό Εθνικό Συνέδριο της ΝΔ.
Τι γίνεται παλικάρια στο Μαξίμου;  Στερέψατε από ιδέες και το ρίξαμε στο κλόπυράιτ;

Με το να κλέβετε τα συνθήματα της ΝΔ και του Μητσοτάκη δεν σημαίνει όμως ότι μπορείτε να εφαρμόσετε και την πολιτική του ή να πάρετε τα ποσοστά του.
Το φαινόμενο πάντως κατήγγειλε η ΝΔ με ανακοίνωσή της.
Η ανακοίνωση:
"Ο πρωθυπουργός στο μήνυμά του για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας χρησιμοποίησε τις έννοιες “νέα Μεταπολίτευση” και “Ελλάδα του 2021”. Και οι δυο αυτές έννοιες αποτέλεσαν τα βασικά μηνύματα του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στο 10ο Τακτικό Εθνικό Συνέδριο του Κόμματος, τον περασμένο Απρίλιο.
Ο κ. Τσίπρας μπορεί να είναι ικανός στη λογοκλοπή, αλλά είναι ανίκανος να υπηρετήσει προς όφελος των πολιτών και της πατρίδας αυτές τις έννοιες, λόγω της ανικανότητας, της ιδεοληψίας και του πολιτικού τυχοδιωκτισμού που τον διακρίνει"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.