Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Το βλαχαδερό κόμπλεξ δεν είναι επανάσταση... Σαν "στραβοχυμένος λουκουμάς" ο Τσίπρας μπροστά στον Ομπάμα

Αν σας παραξένεψε η στάση Τσίπρα μπροστά στον Ομπάμα, θα συμφωνήσουμε μαζί σας.

Αντί οιονδήποτε άλλων σχολίων θα παραθέσουμε τα σχόλια που ανήρτησαν στις σελίδες τους στο facebook, δύο συνάδελφοι δημοσιογράφοι, η Λίνα Κλείτου και ο Νίκος Στέφος.

Απολαύστε τα:


'Εγραψε η Λίνα Κλείτου:

Απελπισία η στάση Τσιπρα μπροστά στον Ομπάμα στο
Μεγαρο Μαξξίμου. Η απόλυτη αισθητικη κατάπτωση.
Ο Ομπαμα υποδειγματικά ντυμένος και άνετος. Ο Τσίπρας κακοντυμένος , σα λουκουμάς χυμένος σε μια πολυθρόνα, με χαζές γκριμάτσες, άτσαλο κουνημα της κεφαλής, ανόητες και άσκοπες κινήσεις των χεριών.
Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται οτι η έλλειψη αγωγής και παιδείας είναι μεγάλο ζήτημα οταν κατέχεις δημοσιο αξίωμα και υπηρετείς θεσμικό ρόλο.
Μην βιαστεί κανείς να πεί δεν είναι εκεί η ουσία. Παγκοσμίως υπάρχει πρωτόκολλο και κανονες ενδυσης και συμπεριφοράς που είναι αναγκαίες οταν ασκείς διεθνή διπλωματία. Μονο στην Ελλάδα κάτι κομπλεξικά βλαχαδερά που δηλώνουν αριστερά, τα κάνουν όλα λάθος και αυτό το θεωρουν επανάσταση!!!! Ευτυχώς που υπήρχε και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και έσωσε την τιμή της χώρας σε επίπεδο εικόνας.
ΥΓ. Καλά ο Τσιπρας δεν παίρνει παραδειγμα απο τον ΓΓ του ΚΚΕ που είναι πάντα άψογα ντυμένος και είναι και αυθεντικός αριστερός;




Έγραψε ο Νίκος Στέφος:

 
Συγνώμη τώρα αλλά εγώ είμαι υπερβολικός; Είναι στάση αυτή -όχι μόνο πρωθυπουργού- ανθρώπινη, στοιχειωδώς ευπρεπής μπροστά σε ένα καλεσμένο του; Πολύ περισσότερο όταν ο καλεσμένος του είναι ο πλανητάρχης, ένας σταρ στην κυριολεξία και με άψογο ντύσιμο, από τον οποίο ζητά να σωθεί η χώρα του αλλά και ο ίδιος; Του μίλαγε και στον ενικό (!) λες και ήταν ο κολλητός του στην Κουμουνδούρου...
Ντροπή λιγάκι!!!
😠😠

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.