Σάββατο 23 Ιουλίου 2016

Τι συστήνει ο Καραμανλής στους συνομιλητές του βουλευτές; - Την ίδια συμβουλή είχε δώσει και το 2009 στους βουλευτές του στενού του περιβάλλοντος



Όταν ενδιαφέρεσαι για δικούς σου ανθρώπους και φίλους είναι φυσικό να τους δίνεις κάποιες συμβουλές που μπορούν να τους φανούν χρήσιμες για να προετοιμαστούν έγκαιρα για όσα πρόκειται να συμβούν. 
 Στην πολιτική μάλιστα η έγκυρη πληροφόρηση αξίζει χρυσάφι.
 'Ετσι λοιπόν ο Κώστας Καραμανλής στους συνομιλητές του και φίλους του βουλευτές δίνει συγκεκριμένη συμβουλή εν όψει πολιτικών εξελίξεων.
Κι επειδή οι Καραμανλήδες πάντα μιλάνε με... γρίφους μέσω της συμβουλής τους δίνει συγκεκριμένη πληροφορία.


Δύο φορές μέχρι σήμερα ο Κώστας Καραμανλής συμβούλευσε βουλευτές του στενού του περιβάλλοντος αν έχουν σκοπό να πάνε διακοπές να το κάνουν γρήγορα γιατί από δεκαπενταύγουστο  και μετά θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν.

 Η πρώτη ήταν  το 2009 γιατί ήξερε ως πρωθυπουργός ότι θα οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές μιας και δεν εύρισκε τη συναίνεση που επεδίωξε για να αντιμετωπίσει την κρίση που ερχόταν, και η δεύτερη τώρα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι συμβουλεύει φίλους του βουλευτές αν είναι να πάνε διακοπές να το κάνουν σύντομα γιατί από 22 Αυγούστου και μετά οι πολιτικές εξελίξεις θα τρέξουν με ρυθμό ιλιγγιώδη. Τι ξέρει;

Προφανώς το ίδιο που γνώριζε και το 2009. Ότι με άδεια ταμεία καμία κυβέρνηση δεν μπορεί να προχωρήσει για πολύ χρόνο. Πόσο μάλλον όταν, τώρα, αυτή η κυβέρνηση πρέπει να λάβει και πρόσθετα μέτρα εν όψει της β΄ αξιολόγησης.  Μέτρα που προφανώς οι ώμοι του Αλέξη Τσίπρα δεν αντέχουν. 

Και σε αυτές τις περιπτώσεις οι εξελίξεις οδηγούν πάντα στις κάλπες.
Rigillis18.blogspot/ΧΨΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.