Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019

Γιατί κάνει πίσω ο κ. Χρυσολωράς για το ΑΠΕ; Σίγουρα θα σας ...αιφνιδιάσει ο λόγος!


Μαθαίνουμε ότι τελικά κάνει πίσω ο εκλεκτός της κυβέρνησης για το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων κ. Χρυσολωράς.
Ο λόγος δεν είναι ότι του βγάλαμε τα «άπλυτα» στη φόρα… Τι «άπλυτα» δηλαδή, απλά το παλικάρι διαολόστελνε τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, για να δείξει την… προοδευτικότητά του.
Ο λόγος είναι άλλος. Ο εν λόγω
κύριος όταν έμαθε τον μισθό του προέδρου του ΑΠΕ προβληματίσθηκε, γιατί, προφανώς, από τις μέχρι τώρα δραστηριότητές του βγάζει πολλά περισσότερα.  Η απόφασή του να «κάνει πίσω» δεν είναι οριστική, αν και από ορισμένους θεωρείται η πιθανότερη. Ωστόσο εκείνο που δεν λένε να καταλάβουν όσοι είναι υπεύθυνοι για τις επιλογές προσώπων σε αυτές τις θέσεις είναι το πολύ απλό:  Δεν μπορεί να γίνεις πρόεδρος στο ΑΠΕ, στην ΕΡΤ, ή σε οποιοδήποτε άλλο οργανισμό – ιδιαίτερα δημοσιογραφικό- με στόχο να βγάλεις λεφτά. Αλλά και λογικό είναι να μη θες να πας αν η μείωση των εισοδημάτων σου είναι δραματική.
Επειδή λοιπόν οι δημοσιογράφοι της κεντροδεξιάς, που τουλάχιστον εγώ γνωρίζω,  είναι άνθρωποι οικογενειάρχες που δεν έχουν μάθει  στην πολυέξοδη ζωή της εποχής των παχέων αγελάδων, δεν κοιτάζουν μήπως και βγάλουν άκρη με κανέναν κεντροδεξιούλη, γιατί σε 3-4 της κεντροαριστεράς που απευθύνθηκαν όλοι κάνουν πίσω προβάλλοντας την ίδια δικαιολογία: «Μόνο τόσο λίγα χρήματα;»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.