Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

Γ. Κουρής: Δίνω μίζα 50.000 σε όποιον μου φέρει τα χρήματα που λέει ο Καμένος ότι πήρα από το ΚΕΕΛΠΝΟ



 Μέσα στην «τούρλα του Σαββάτου» ο Πάνος Καμένος έδωσε στη δημοσιότητα μια λίστα που αποκαλύπτει τα ονόματα δημοσιογράφων και εκδοτών που έχουν χρηματοδοτηθεί από το ΚΕΕΛΠΝΟ.

Ανάμεσα στα ονόματα που υπάρχουν στη λίστα είναι και αυτό του εκδότη – επιχειρηματία Γιώργου Κουρή, ο οποίος φέρεται ότι έλαβε 273.000 ευρώ.

Μόλις το πληροφορήθηκε ο Γιώργος Κουρής έδωσε στη δημοσιότητα
την εξής δήλωση – απάντηση:

“Εάν αυτός που κατασκεύασε τη λίστα που ανήρτησε το site του περιοδικού Hot Dog, με τους δημοσιογράφους που λάδωνε το ΚΕΕΛΠΝΟ και γράφει ότι «Ο Κουρής πήρε 273.000 ευρώ», αναφέρεται σε εμένα τον Γιώργο Α. Κουρή, την εφημερίδα ή το κανάλι μου, είναι ψεύτης και απατεών, γιατί τέτοιο ποσό δεν έφτασε ποτέ σε εμένα, τον σταθμό ή την εφημερίδα μου, που ήταν αποκλεισμένα από κρατικές διαφημίσεις, με κυβερνητικές εντολές.
Εάν πάντως αυτά τα 273.000 ευρώ υπάρχουν στο ταμείο του φαληρημένου από τις πολλές ρεμούλες ΚΕΕΛΠΝΟ και δεν έχουν φαγωθεί ακόμη και προορίζονται για διαφήμιση στην kontranews και στο kontra channel, αφού τους ευχαριστήσω για το ενδιαφέρον τους για μένα, που εκδηλώνεται βέβαια κατόπιν εορτής και μετά το μεγάλο φαγοπότι που γινόταν στο ευαγές αυτό κρατικό ίδρυμα επί πολλά χρόνια τους παρακαλώ, να μας στείλουν τα χρήματα αύριο, ή να περάσουμε εμείς από τα γραφεία τους να τα πάρουμε, γιατί λόγω της κρίσης και των κλειστών τραπεζών, τα χρειαζόμαστε επειγόντως!
Για τον κόπο τους μάλιστα, μπορούν να κρατήσουν από τα 273.000 ευρώ που γράφουν ότι πήραμε, τα 50.000 ευρώ για μίζα!”

Rigillis18.blogspot/ Ν. Δαυλός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.