Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018

Η νοοτρόπία "εγώ θα τη βολέψω τώρα που... γυρίζει" της Περιστέρας

"Πώς είναι δυνατόν να θεωρείται επιτυχία και αριστεία η άποψη "εγώ θα τη βολέψω και οι υπόλοιποι δεν με αφορούν;"» αναρωτήθηκε η σύντροφος του πρώτη/δεύτερη φορά αριστερού πρωθυπουργού -του σίδερα μασάω, λέμε τώρα, αλλά τις τρώω από τη σύντροφο, (ατειευόμενοι
το λέμε όπως αστευόμενος είχε παραδεχθεί ο ίδιος ότι "πέφτει παντόφλα στο σπίτι"), κάτι σαν τον Κουταλιανό!!!- στη συνέντευξή της!!!


Κάπου όμως η Περιστέρα μας μπερδεύεται γιατί αυτή τρώει από τα χρήματα του ελληνικού λαού ενω η ...άλλη (η Μαρέβα την οποία υπαινίχθηκε) δίνει χρήματα μέσω της φορολογίας της εταιρείας της στον ελληνικό λαό.
Η Περιστερούλα μας τρώει τη θέση κάποιου που έφυγε στο εξωτερικό για να βρει δουλειά και η ...άλλη δίνει δουλειά σε κόσμο και μάλιστα σε δύσκολες εθνικά περιοχές και εποχές.

Και επειδή περνά ο καιρός και νομίζουν ότι ξεχνάμε, ας δούμε τι έχει κάνει:

Η Περιστέρα (Μπέτυ για τώρα...) Μπαζιάνα όπως είχε τότε (Σεπτέμβριος του 2015) αποκαλύψει ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας ήταν μεταξύ των αιτούντων για μια θέση στο τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών το περασμένο καλοκαίρι (του 2015).

Τότε τον Σεπτέμβριο (του 2015) επιλέχθηκε από το πανεπιστήμιο για να αναλάβει θεωρητικά και εργαστηριακά μαθήματα πέντε ημερών την εβδομάδα για το θερινό εξάμηνο του πανεπιστημίου. Οι υποχρεώσεις της θα ξεκινούσαν τον ερχόμενο Φεβρουάριο.

Όπως λέει ωστόσο ο πρύτανης του πανεπιστημίου όπως και για όλους τους άλλους καθηγητές που προσλαμβάνονται με τη διαδικασία αυτή ο μισθός που προβλέπεται δεν θα ξεπερνούσε για το εξάμηνο τα 3.500 ευρώ και όπως έλεγε ο πρύτανης Αντώνης Τσουρλιδάκης στην εφημερίδα Δημοκρατία “δεν ξέρω κιόλας αν θα καλύπτει τα έξοδά της” καθώς όπως εξηγεί οι πόροι του πανεπιστημίου είναι περιορισμένοι και οι μισθοί χαμηλοί."
Αυτά τότε, γιατί δεν πρόλαβε να κυλήσει ο χρόνος και η σύντροφος του πρωθυπουργού πήρε απόσπαση από το Πανεπιστήμιο Δυτ. Μακεδονίας στο Εθνικό Μετσόβιο. Σύμφωνα με τιςαποσπάσεις εκπαιδευτικών Π.Ε. στα Πανεπιστήμια και Τ.Ε.Ι. για το σχολικό έτος 2016-2017 που ανακοινώθηκαν από το υπουργείο Παιδείας, η κα Μπαζιάνα μεταφέρεται από το τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στο ΕΜΠ στην Αθήνα.



1
2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.