Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018

Ντόρα- Ξάνθη: Μεγάλη κοσμοσυρροή στην βασιλόπιτα της ΝΟΔΕ (πολλές φώτο)


Πηγή: maxitisthrakis.blogspot.gr  Παρουσία πολύ κόσμου –γέμισε ασφυκτικά η αίθουσα του Elisso Hotel αφού είχε και πολλούς όρθιους-η ΝΟΔΕ Ν.Δ. Ν. Ξάνθης το βράδυ της Πέμπτης έκοψε την βασιλόπιτά της για το 2018 με μεγάλη πρωταγωνίστρια την Ντόρα Μπακογιάννη.
Η πρώην Υπουργός που δεν έκρυψε την χαρά της που βρέθηκε στη Ξάνθη όπου έχει πολλούς φίλους, εξαπέλυσε σκληρή επίθεση κατά της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και έκανε λόγο για πρόωρες Εθνικές εκλογές πριν το 2019 ενώ κάλεσε όλους τους πολίτες να στηρίξουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως αυριανό Πρωθυπουργό προκειμένου να μπορέσει η χώρα να ανακάμψει και να ξαναβρεί τα «βήματα» και την σταθερότητά της. 
Το παρόν στην ομιλία της Ντόρας Μπακογιάννη έδωσαν ο βουλευτής Ν.Δ. Καβάλας κ.Παναγιωτόπουλος, ο πρώην Υπουργός και βουλευτής Ξάνθης Αλέξανδρος Κοντός, ο βουλευτής Έβρου κ.Δημοσχάκης, ο Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος, ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης (σ.σ. Η σύζυγός του κέρδισε και το φλουρί!), ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Θόδωρος Μαρκόπουλος, οι Δήμαρχοι Ξάνθης (Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος), Τοπείρου (Θωμάς Μίχογλου) και Αβδήρων (Γ. Τσιτιρίδης), ο πρώην βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ξάνθης Δημήτρης Σαλτούρος, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού συλλόγου Ξάνθης Κώστας Μαλάκης, οι μειονοτικοί πολιτευτές του κόμματος Χατζηγκενέ Ιρφάν, Ντουκιατζή, Τουρκές, Μπιρόλ, Σιαμπάν Μπαντάκ κλπ, Περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιος Μωραϊτης, ο πρώην βουλευτής Ξάνθης Γιώργος Παυλακάκης, οι πρώην Πρόεδροι της ΝΟΔΕ Χρήστος Παπαδόπουλος και Απόστολος Γκαλέτσης, ο Πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Ξάνθης Μπάμπης Ευστρατίου, ο πρώην Πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Γκιρτζίκης, ο πρώην Υποψήφιος βουλευτής του κόμματος Σάκης Κριτσίνης, η πολιτευτής του κόμματος Γεωργία Ανδρέου, ο πολιτευτής του κόμματος Τριαντάφυλλος Πετεινίδης και πολύς κόσμος που γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα και γι’ αυτό άλλωστε είχε και πολλούς όρθιους.
Η Ντόρα Μπακογιάννη διανυκτέρευσε στη Ξάνθη, ενώ την Παρασκευή θα κάνει επισκέψεις τόσο στην Ορεινή περιοχή, όσο και στον κάμπο του Νομού Ξάνθης. Το μεσημέρι σήμερα θα επισκεφθεί στα γραφεία τους, τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα  Ζαγναφέρη και τον Δήμαρχο Ξάνθης Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο και αφού παραστεί σε γεύμα προς τιμή της, στη συνέχεια θα αναχωρήσει για την Κομοτηνή.
 


 







Παντός καιρού με κόκκινο παντελόνι και κόκκινη γραββάτα...ο Τσέπελης
Ο Μανώλης Φανουράκης αλλά τσίπρα...με μόνιμο το χαμόγελο
Ο Πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Μπάμπης Ευστρατίου με την Δέσποινα Παρτσαλίδου....




Και η Ειρήνη Πυρνάρη στη συγκέντρωση της Ντόρας...


Ο Γιάννης Σπυριδόπουλος στην ομιλία της Ντόρας...

Χατζηελευθεριάδης και Γιώργος Γκιρτζίκης στην εκδήλωση της ΝΟΔΕ



Πρώτη επίσημη εμφάνιση Δημήτρη Σαλτούρου δίπλα στον Αλεξ. Κοντό σε εκδήλωση της Ν.Δ















 


Ο Μιχάλης Αμοιρίδης με τον βουλευτή Καβάλας κ.Παναγιωτόπουλο

Κατάμεστη ασφυκτικά η αίθουσα...


 Το φλουρί κέρδισε η σύζυγος του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης κυρία Ζαγναφέρη....! Νάτο...Νάτο...
Ντόρα κόβει...
Ντόρα μοιράζει....Η εμπειρία δεν κρύβεται...



Μπορεί να μην με στήριξες για Περιφερειάρχη....αλλά μάλλον με ξέρεις καλύτερα! Δικαιώθηκες!
 
Κι ο Κώστας Κουρτίδης στην εκδήλωση της ΝΟΔΕ....
Ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης και το επιτελείο του...έτοιμος για νέους αγώνες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.