Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

Χυδαίος, πανικόβλητος και υβριστής και πάλι ο Καμμένος- Το επεισόδιο με τη Βούλτεψη

Για μια ακόμη φορά εμφανίσθηκε χυδαίος και προκλητικός στη Βουλή ο Πάνος Καμμένος.
Οι τόνοι ανέβηκαν στο κατακόρυφο όταν ο Πάνος Καμμένος επιτέθηκε στην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Σοφία Βούλτεψη υποστηρίζοντας ότι...έφαγε κι εκείνη από τα
δάνεια που έπαιρνε η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» στην οποία εργάζονταν.
«Κυρία Βούλτεψη κι εσείς τα περνάτε από τέτοια συγκροτήματα όταν δίνατε δανεισμό. από τον “Ελεύθερο Τύπο” τα παίρνατε κυρία Βούλτεψη και εσείς τα φάγατε, μαζί τα φάγατε. Κι εσύ τα ‘φαγες κ. Βούλτεψη τα άρπαξες από τον "Ελεύθερο Τύπο" όταν έπαιρνε δάνεια την ώρα που μικρομεσαίες επιχειρήσεις πείναγαν, τα μοιράσατε μεταξύ σας» είπε με ένταση ο υπ. Αμυνας.
Η βουλευτής της ΝΔ ζήτησε αμέσως τον λόγο επί προσωπικού ενώ φώναζε από το έδρανο της «απατεώνα!» τον κ. Καμμένο.
Ο πρόεδρος της Βουλής, μόλις ολοκλήρωσε την ομιλία του ο υπ. Αμυνας ζήτησε να διαγραφούν από τα πρακτικά οι επίμαχες εκφράσεις.
Η Σοφία Βούλτεψη πήρε τον λόγο και αντέδρασε έντονα: «Αυτά που είπε ο κ. Καμμένος ακούστηκαν από την τηλεόραση κακώς διαγράφτηκαν από τα πρακτικά θα πρέπει να δει ο ιστορικός του μέλλοντος ποιοι δημαγωγοί και ψεύτες κυβέρνησαν την Ελλάδα».
Εσπευσε δε να προσθέσει: «Εγώ ούτε κότερα έχω ούτε αγόρασα τη Μερσέντες του Αμίν Νταντά. Είναι πολύ μεγάλο θράσος να εμφανίζεται ο κ Καμμένος στη Βουλή ενώ είχε εξαφανιστεί όταν ήταν εδώ ο Ερντογάν. Ξαναβγήκε όταν έφυγε ο εχθρός, τώρα πήγε στη Θράκη αλλά δεν μας είπε αν συμφωνεί να εκλέγονται οι μουφτήδες».
Το λόγο πήρε εκ νέου υπουργός άμυνας απαντώντας στην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας
«Δεν είχα ποτέ αυτοκίνητο του Αμίν Νταντά, του Μεταξά ήταν το αυτοκίνητο» είπε και πρόσθεσε: «Παλιά είχα μεγαλύτερο κότερο και πήγαινα βόλτα την κυρία Βούλτεψη. Πήρα μικρότερο γιατί το εισόδημα μου έχει μειωθεί».
Και πάλι βέβαια η κυρία Βούλτεψη αντέδρασε οργισμένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.