Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

Άδωνις: Να δω τώρα πως θα ξεμπλέξετε με Στρατούλη, Ζωή και Λαφαζάνη που θα τους κλείσετε φυλακή

Αδ. Γεωργιάδης: Να δω τώρα πως θα ξεμπλέξετε με Στρατούλη, Ζωή και Λαφαζάνη που θα τους κλείσετε φυλακή

Επιχείρημα στα χείλη του αντιπροέδρου της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη έγιναν οι πρώην σύντροφοι του Αλέξη Τσίπρα, Δ. Στρατούλης, Ζωή Κωνσταντοπούλου και Παναγιώτης Λαφαζάνης. «Να δω τώρα πως θα ξεμπλέξετε με Στρατούλη, Ζωή και Λαφαζάνη που θα τους κλείσετε φυλακή», είπε σκωπτικά ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης και προσέθεσε ότι τότε θέλει να τους δει πως θα δικαιολογηθούν στον ΣΥΡΙΖΑ των κινημάτων.
«Όχι μόνο γίνατε μνημονιακότεροι μνημονιακών αλλά και πιο καπιταλιστές των καπιταλιστών. Επικεφαλής της ομάδας των 53 είναι ο Υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος που χτυπάει σφυράκι wall street και το παίζει και αρχηγός», υπογράμμισε με νόημα ο κ. Γεωργιάδης και διερωτήθηκε:  «το κίνημα των κινημάτων, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι υπέρ ή κατά των κινημάτων τώρα;»
Τέλος, ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε στο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αθηνών, Κώστα Λουράντου που…πίστεψε τον Αλέξη Τσίπρα. Χαρακτήρισε αμίμητο αυτό που είπε ο κ. Λουράντος και αναρωτήθηκε πως είναι δυνατόν να πιστέψει τον πρωθυπουργό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.