Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

Ο Τσίπρας ζήτησε από τους τραπεζίτες να κάνουν λογοκρισία στα ΜΜΕ γιατί τα χρηματοδοτούν μέσω διαφημίσεων!!!




Αν υπήρχε η παραμικρή αμφιβολία στη ΝΔ ότι ο κ. Τσίπρας έχει στήσει το δικό του διαπλεκόμενο σύστημα μετά τις προτροπές του προς τους τραπεζίτες, οι αμφιβολίες αυτές πρέπει να διαλύθηκαν.
"Βγείτε μπροστά και πείτε την αλήθεια. Υπερασπιστείτε τους εαυτούς σας και το τραπεζικό σύστημα απέναντι στα ΜΜΕ που
παράγουν fake news. Εξάλλου εσείς τα χρηματοδοτείτε. Δεν μπορείτε να ανέχεστε τα ψεύδη", είπε ο κ. Τσίπρας στην Ένωση Ελληνικών Τραπεζών που τον επισκέφθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου.
Με λίγα λόγια για όσους δεν κατάλαβαν ο πρωθυπουργός, ζήτησε από τους τραπεζίτες να επιβάλλουν λογοκρισία στα ΜΜΕ, επειδή τα… «χρηματοδοτούν» μέσω διαφημίσεων.
Όταν αυτή η προτροπή προέρχεται από τον εκπρόσωπο ενός εκ των τριών βασικών θεσμικών παραγόντων του πολιτεύματος, μόνο ρίγη ανησυχίας μπορεί να προκαλέσει.
Γιατί όμως τους το ζητά ο κ. Τσίπρας;
Μήπως γιατί τα ΜΜΕ λένε ψέματα;
Δηλαδή δεν υπάρχουν πλειστηριασμοί ακινήτων; Δεν υπάρχουν πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας ή «λαϊκής κατοικίας», όπως αρέσκεται να την αποκαλεί ο ΣΥΡΙΖΑ;
Και αν υπάρχουν ζητά να αποκρύψουν αυτού του είδους τις ειδήσεις;
Και με ποιο δικαίωμα τους το ζητά; Σε ποιους μιλά; Στους υποτακτικούς του ή σε κάποιους με τους οποίους έχει κάποιου είδους συνδιαλλαγή;
Είναι η πρώτη φορά που τους το ζητά; Γιατί ο τρόπος που το ζήτησε δείχνει μια άνεση από την πλευρά του, που σημαίνει ότι, προφανώς, το έχει ξανακάνει.
Και ποιους «χρηματοδοτούν» οι Τράπεζες;
Αν ψάξει κανείς στις διαφημιστικές δαπάνες τραπεζών θα δει πολλά. Και θα καταλάβει πολλά. Χρηματοδοτήσεις δυσανάλογες της κυκλοφορίας ορισμένων εφημερίδων. Μεταξύ αυτών και η ΑΥΓΗ και όλα τα συριζομάγαζα.
Προφανώς λοιπόν ο κ. Τσίπρας ξέρει. Ξέρει και γι’ αυτό μιλά!!!
Και φυσικά ξέρει και σε ποιους μιλά!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.