Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

Στυλιανίδης: Η Θράκη θα υποδεχθεί τον Κυριάκο ως τον επόμενο πρωθυπουργό



Ως κίνηση υψηλού συμβολισμού και εξαιρετικής σημασίας χαρακτηρίζει ο Ευριπίδης Στυλιανίδης την επικείμενη επίσκεψη του προέδρου της ΝΔ στη Θράκη, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής.
Όπως τονίζει, αυτή η επίσκεψη μπορεί να προσλάβει σημαντικές εθνικές και πολιτικές διαστάσεις
σημειώνει ο πρώην υπουργός της Ν Δ σχολιάζοντας και τη συγκυρία στην οποία γίνεται, ενώ δηλώνει βέβαιος ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης όχι μόνο θα συνεχίσει την πολιτική παράδοση των πρώην πρωθυπουργών Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και Κώστα Καραμανλή, αλλά μπορεί να δώσει και μια νέα αναπτυξιακή δυναμική στην περιοχή.
Σχετικά με τις εκλογές ο κ Στυλιανίδης τις χαρακτηρίζει εθνική αναγκαιότητα καθώς όπως τονίζει η καθυστέρησή τους πολλαπλασιάζει το λογαριασμό για τους Έλληνες πολίτες.
 Στην πρώτη συνέντευξή του μετά τις εσωκομματικές εκλογές ο πρώην βουλευτής Ροδόπης μιλά και για το γαλάζιο ανασχηματισμό τονίζοντας πως είναι σημαντικό αυτό που επιχειρείται και στην αναδιοργάνωση του κόμματος και στο φρεσκάρισμα της πολιτικής πρότασης της Ν.Δ και απευθύνει κάλεσμα συνένωσης δυνάμεων προς όλες τις τάσεις, όλες τις ηλικίες και όλες τις περιοχές της Ελλάδας, για μια ισχυρή κυβέρνηση την επόμενη μέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.