Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Στο Μαξίμου ψάχνουν την κότα για να την... μαγειρέψουν- Θέλουν να την κάνουν... σούπα- Δεν αφήνουν τίποτα να πάει χαμένο!!!

Η φρουρά του Μαξίμου αναζητεί από χθες το μεσημέρι την άσπρη πουλάδα που πέταξε μέσα στον περίβολο χώρο του Μεγάρου η ακτιβίστρια Αυγή Βουτσινά. Η πουλάδα ακούει στην κωδική ονομασία "Αλέξης" και μετά τον ντόρο που έγινε την αναζητούν γιατί, όπως αποκαλύπτει σήμερα ο ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ, η κυρία Όλγα Γεροβασίλη θέλει να την  κάνει σούπα για να την φάνε από κοινού ο Αλέξης Τσίπρας και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε μια προσπάθεια, προφανώς,
αποκατάστασης των σχέσεων μετά τις χθεσινές αθλιότητες του Μαξίμου μετά τις άστοχες διαρροές την ώρα που η συνάντηση πρωθυπουργού - αρψηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, ήταν σε εξέλιξη.
Μετά τον ντόρο που έγινε χθες με την κότα, ο ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ αναρωτήθηκε για την τύχη της και απευθύνθηκε σε κυβερνητικές πηγές να τον ενημερώσουν για την τύχη της. «Ουδείς θέλησε να δώσει συνέχεια, πλην βεβαίως της πολυτάλαντης κυβερνητικής εκπροσώπου Ολγας Γεροβασίλη» αναφέρει η στήλη και παραθέτει την μνημειώδη απάντησή της:

«Υπάρχουν δύο εκδοχές. Είτε θα την κάνουμε σούπα και θα καλέσει ο Τσίπρας τον Μητσοτάκη να φάνε μαζί, είτε θα της χορηγήσουμε πολιτικό άσυλο κάνοντάς της και ένα σπιτάκι για να γίνει η μασκότ μας».
Σύμφωνα με τον Βηματοδότη, πάντως, η φρουρά του Μαξίμου ως αργά το απόγευμα έψαχνε να βρει την άσπρη κότα. Και δεν την έβρισκε πουθενά. Βρήκε όμως αυτή που την πέταξε, την Αυγή Βουτσινά η οποία έχει κάποια προηγούμενα με τον κ. Τσίπρα.
Ηταν η επισκέπτρια που από τα θεωρεία της Βουλής διέκοψε τον Πρωθυπουργό κατά την ομιλία του στην Ολομέλεια για το πολυνομοσχέδιο. Σηκώθηκε τότε όρθια και φώναξε: «Ο ελληνικός λαός, κύριε Τσίπρα, ψήφισε "Οχι" στο δημοψήφισμα».
Πάντως πληροφορίες που θέλουν την κόττα να έχει ήδη "συλληφθεί" από τον υπουργό Παιδείας κ. Φίλη, ο οποίος έγινε αντιληπτός να περιφέρεται στην περιοχή υπόπτως, και να έχει μπει στον φούρνο με πατατούλες, ελέγχονται ως ανακριβείς...

rigillis18.blogspot/ TK9

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.