Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ πήγαν στα γραφεία της ΝΔ για να συμπαρασταθούν στον Βασ. Οικονόμου

Τελικά ο κίνδυνος ενώνει...
Με τον τρόπο αυτό σχολίαζαν δημοσιογράφοι την κίνηση του ΣΥΡΙΖΑ, βουλευτές του να επισκεφθούν τα γραφεία της ΝΔ στη Βουλή, προκειμένου να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους και να καταδικάσουν την επίθεση σε βάρος του βουλευτή Βασίλη Οικονόμου.
Συγκεκριμένα ο Κώστας Ζαχαριάδης, διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, μαζί με την βουλευτή Κεφαλονιάς και Γραμματέα της Κ.Ο. Αφροδίτη Θεοπαφτάτου συναντήθηκαν  με τον βουλευτή Βοιωτίας Βαγγέλη Μπασιάκο.

Εξέφρασαν τον αποτροπιασμό τους για την χθεσινοβραδινή επίθεση στον βουλευτή της ΝΔ Βασίλη Οικονόμου και επεσήμαναν ότι η κυβέρνηση θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να εντοπιστούν οι δράστες αλλά και γενικότερα για να μην υπάρχουν περιοχές-αβατα στην Αθήνα η οπουδήποτε αλλού.
Η κίνηση αυτή εκτιμήθηκε από τους αρμόδιους της ΝΔ καθώς δεν είναι ιδιαίτερα συνηθισμένη και η πρωτοβουλία, προφανώς του κ. Ζαχαριάδη, θεωρήθηκε ότι βοηθά στην διατήρηση ενός πολιτισμένου κλίματος ανάμεσα στους δυο μεγάλους πολιτικούς αντιπάλους στην Βουλή.
Να θυμίσουμε ωστόσο ότι οι επιθέσεις εναντίον Βουλευτών ξεκίνησαν από τα ίδια τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ εστρέφοντο κατά βουλευτών και στελεχών του ΠΑΣΟΚ.
Τότε, ειδικά πριν από τις εκλογες το 2012, ουδέποτε ο ΣΥΡΙΖΑ είχε καταδικάσει τις επιθέσεις εναντίον των στελεχών του ΠΑΣΟΚ, αντιθέτως τις δικαιολογούσε υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για αντιδράσεις αγανακτισμένων πολιτών.
Τώρα, μετά την επίθεση που εδέχθη ο υφυπουργός κ. Σγουρίδης στο Πανθρακικό Συνέδριο, φαίνεται ότι τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ νιώθουν ότι ο κίνδυνος πλησιάζει και αντιδρούν όπως θα έπρεπε να έχουν αντιδράσει από το 2012.

rigillis18.blogspot/ ΧΨΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.