Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Και ο Βορίδης αμφισβητεί τον Μεϊμαράκη- Σε αντεπίθεση η ακροδεξιά

Δεν κρύβει τις προθέσεις της η ακροδεξιά πτέρυγα της ΝΔ.
Μετά τον Άδωνι Γεωργιάδη και ο Μάκης Βορίδης είπε πως το 28% της ΝΔ τον Ιανουάριο, δεν ήταν αποτυχία και ο Αντώνης Σαμαράς αδικήθηκε.
Ο κ. Βορίδης επανέλαβε πως η στήριξη της ΝΔ στον ΣΥΡΙΖΑγια την υπερψήφιση του Μνημονίου Τσίπρα, ήταν λάθος , όπως ακριβώς είπε και ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Επίσης μιλώντας στον ΣΚΑΙ είπε ότι η τακτική της εθνικής
συνεννόησης προκάλεσε νομιμοποίηση της τακτικής Τσίπρα στα μάτια των ψηφοφόρων.

Είναι σαφές ότι τον χορό της αμφισβήτησης του κ. Μεϊμαράκη τον ανοίγου οι ακροδεξιοί της ΝΔ, οι οποίοι μάλιστα βρίσκονται στο κόμμα εκ μεταγραφής.
Σημειώνουμε ότι ο συνήθης ύποπτος Ντόρα Μπακογιάννη, όταν ρωτήθηκε αν υπάρχει θέμα ηγεσίας στη ΝΔ απάντησε αρνητικά.
Στις επόμενες μέρες λοιπόν αναμένεται να αρχίσουν τα όργανα στη ΝΔ, καθώς ήδη το θέμα που τίθεται είναι ποιά θα είναι η στάση της ΝΔ όταν στη Βουλή έλθουν προς ψήφιση οι εφαρμοστικοί νόμοι του μνημονίου.
Τέλος εκείνο που πρέπει να επισημάνουμε για τη στάση του κ. Βορίδη είναι ότι προφανώς για τη στάση του επηρεάσθηκε από την σφιχτή αγκαλιά της πεθεράς του κ. Σαμαρά στο Ναύπλιο...

rigillis18.blogspot/ ΧΨΑ

3 σχόλια:

  1. Δεν θα το πάτε εκεί που θέλετε εσείς.Ο Βορίδης έθεσε το ζήτημα της ιδεολογικής κυριαρχίας της αριστεράς την οποία εσείς υποβοηθήσατε.
    Υπάρχει το εξής δεδομένο : Στο 90% των χωρών της Ευρώπης κυβερνούν κόμματα του ΕΛΚ και η αριστερά είναι ανύπαρκτη.Εδώ η ΝΔ είναι στο 28% και η αριστερά πρώτο κόμμα.Αυτό είναι το αποτέλεσμα του καραμανλισμόύ σε 40 χρόνια μεταπολίτευσης και γλυψίματος της αριστεράς.Έπεσε το τείχος,κατέρρευσε ο κομμουνισμός και εδώ τιμούμε και σεβόμαστε τους αγώνες της αριστεράς.ΠΟΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ;Aυτούς που ήθελαν να εγκαταστήσουν σοβιετικό σύστημα στην Ελλάδα;
    Η ΝΔ είναι το μόνο κόμμα μέλος του ΕΛΚ που καταψήφισε το ψήφισμα για τα εγκλήματα του κομμουνισμού στην Ευρώπη.Για ποιο λόγο;Είναι αυτό "ακροδεξιό";
    Είναι ακροδεξιός ο Σαρκοζύ,ο Κάμερον,η Μερκελ,ο Μπερλουσκόνι;Και εσείς που σας φτύνει όλη η Ευρώπη γιατί χάνετε σε μια εποχή που αλλού η αριστερά είναι πεθαμένη είστε οι σωστοί;
    Aυτά έχουν πια αρχίσει να διαδίδονται παντού.Όποιος θέλει να γίνει γιουσουφάκι της αριστεράς μπορεί να πάει στον Καμμένο που παντού διαδίδει ότι είναι ο πιστός του καραμανλισμού.Δεν θα είναι εύκολο να συνεχίστε να τιμάτε και να σέβεστε τους αριστερούς.Θα ξεμείνετε από ψηφοφόρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παντού η Δεξιά είναι πανίσχυρη εκτός από την Ελλάδα λόγω καραμανλισμού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Καραμανλής πού σας έχει πειράξει και τρώτε τα λυσακά σας;
    Και εν πάση περιπτώσει αυτό που ξέρατε κάντε το: Άντε ανοίξτε πάλι τα γραφεία της ΠΟΛΑΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.