Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Το κορόιδο - κατά δήλωσή του- που λέγεται Άδωνις



"Μέχρι τον Μάρτιο έχουμε πει ότι θα εκλέξουμε νέο αρχηγό. Αυτό δεν έχει αλλάξει", είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Mega, ανοίγοντας το θέμα διαδοχής στη Νέα Δημοκρατία.
Ο Άδωνις είπε ακόμα πως "νοιώθει κορόιδο" για την τακτική στήριξης, αλλά πρόσθεσε πως ήταν μειοψηφία στο κόμμα του...
Ταυτόχρονα άφησε αιχμές για το άνοιγμα στο κέντρο, που όπως είπε δεν απέδωσε...

Μάλλον κορόιδα κ. Άδωνη πρέπει να αισθανόμαστε εμείς που στηρίξαμε τον Μεϊμαράκη επειδή
πιστέψαμε ότι θα έβαζε στο περιθώριο όλο το ακροδεξιό σύμπλεγμα που κληρονόμησε από τον Σαμαρά, αλλά δυστυχώς δεν τόλμησε να το πράξει.

Και αν ο κύριος ΄Αδωνις έχει μάθει ότι πρέπει να περνάει η δική του άποψη, του λέμε ότι σε κόμματα που ακόμα επικρατεί η δημοκρατία, όπως η ΝΔ, εξακολουθεί να ισχύει η απόφαση της πλειοψηφίας.

Αλλά ο πανέξυπνος Άδωνις, θα πρέπει να αναλογισθεί τι ποσοστό θα είχε σήμερα η ΝΔ αν στην ηγεσία της παρέμενε ο ακροδεξιός μέντοράς του Αντώνης Σαμαράς. Να είναι σίγουρος ότι τα ποσοστά της θα ήταν ανάλογα με εκείνα του ΠΑΣΟΚ.
Αυτήν την κατρακύλα κατάφερε να ανακόψει ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης επιχειρώντας να επαναφέρει το κόμμα στην ιδεολογική του ρότα και φυσιογνωμία.

Πρέπει να καταλάβει επίσης ο κ. Άδωνις ότι οι Έλληνες όταν θέλουν να ψηφίσουν ακροδεξιά ψηφίζουν τους αυθεντικούς ακροδεξιούς της Χρυσής Αυγής. Και ότι όταν θέλει να ψηφίσει καραγκιόζηδες  ψηφίζει και πάλι τους αυθεντικούς, με αποτέλεσμα να μπαίνουν στη Βουλή πρόσωπα που μέχρι χθες έκανε πλάκα μαζί τους…

Ας επιλέξει σε ποια κατηγορία θέλει να ανήκει, γιατί αν νιώθει στενάχωρα στη ΝΔ, η πόρτα της εξόδου είναι ανοικτή και καλή του τύχη

rigillis18.blogspot/ ΧΨΑ

6 σχόλια:

  1. Η ΝΔ δεν θα γίνει ποτέ ξανά κυβέρνηση όσο υπάρχουν τα αντιμεταρρυθμιστικά κρατικίστικα βαρίδια του Καραμανλή που μας διέλυσαν με τα ελλείμματα που δημιούργησαν. Απλά κάποιοι έτρωγαν καλά και συνεχίζουν να στηρίζουν τον ολετήρα της Ραφήνας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άδωνη πάψε επιτέλους αρκετό κακό μας έκανες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ γιατί αγωνιάς αφού το κόμμα του Καραμανλή ο ΣΥΡΙΖΑ κυβερνά; Κυβερνά ο ΣΥΡΙΖΑ άρα κυβερνά και ο καταστροφέας Καραμανλής!

      Διαγραφή
  3. Κάποιο λάθος κάνεις.Οι "αυθεντικοί" ακροδεξιοί της ΧΑ είναι αντιδυτικοί σαν κάποιους άλλους.Η Ελλάς ανήκει εις την Δύσιν,είχε πει κάποιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νομίζω ότι όλα εσείς τα Σαμαράκια καλά είναι να σκεφτείτε τι έχει πράξει ο αρχηγός σας και να καθήσετε στη γωνίτσα σας ήσυχα μπας και τούτο το κόμμα βρει τον δρόμο του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω τα καραμανλάκια που ισοπεδώσατε τον τόπο το 2004-2009 καλά θα κάνετε να πάτε στο σύριζα άλλωστε δε διαφέρετε σε τίποτα ιδεολογικά!

      Διαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.