Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Λεβέντης υπέρ Τζιτζικώστα!!!

Τα πράγματα αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν στη ΝΔ.
Μετά τη δημόσια δήλωση Τζιτζικώστα ότι θα διεκδικήσει την ηγεσία της ΝΔ έχουμε και την πρώτη δημόσια δήλωση στήριξής του και μάλιστα από πολιτικό του αντίπαλο.
Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης σε συνέντευξή του στο mega είπε ότι για να μπορέσει να ορθοποδήσει η ΝΔ πρέπει να
αναλάβει την ηγεσία της ένας νέος άνθρωπος.
Όταν ρωτήθηκε ποιός μπορεί να είναι αυτός, ευθέως απάντησε ότι ο Απόστολος Τζιτζικώστας.
Όταν δε του επισήμαναν ότι υπάρχουν περιορισμοί και δεν θα βρίσκεται στη Βουλή μέχρι το 2019, συνεπώς πώς θα εκπροσωπείται η ΝΔ στις αντιπαραθέσεις με τον κ. Τσίπρα, απάντησε ότι αυτό δεν έχεισημασία, συμβαίνει και στο εξωτερικό, άλλωστε, όπως σημείωσε οι αντιπαραθέσεις στη Βουλή είναι θέατρο.
Όταν ρωτήθηκε για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, απάντησε ότι φέρει την κατάρα των Μητσοτάκηδων, εννοώντας ότι έχει ένα όνομα που παραπέμπει σε "τζάκι" και αυτό δεν τον βοηθά.
Όσον αφορά τους Βορίδη και Γεωργιάδη, εξέφρασε την εκτίμησή του προς το πρόσωπό τους, αλλά επισήμανε ότι κουβαλάνε ακροδεξιά βαρίδια.
Να λοιπόν που είχαμε και τιςπρώτες παρεμβάσεις στα εσωτερικά της ΝΔ από άλλα κόμματα... Το ερώτημα βέβαια είναι τι αρχηγό χρειάζεται η ΝΔ. Γιατί όταν την προηγούμενη φορά οι ψηφοφόροι άλλων κομμάτων πήγαν και ψήφισαν για τον αρχηγό της ΝΔ η μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη κόντεψε να συρρικνωθεί σε επίπεδα ΠΟΛΑΝ

rigillis18.ΧΨΑ

12 σχόλια:

  1. Πάντως η Συμμαχία της Ντόρας τα πήγε χειρότερα από τη ΠΟΛΑΝ.
    Σκοτωθείτε μεταξύ σας. Ο Καραμανλισμός και ο Μητσοτακισμός νομίζεις ότι
    ενδιαφέρουν τα 2 εκατομμύρια ψηφοφόρους που έφυγαν από το 2004;;
    Ιδέες θέλει ο κόσμος. Ο Κυριάκος είναι κάπως καλλίτερος από τα άλλα τζάκια. Δεν ξέρω όμως αν το καραμανλικό μπλοκ στηρίξει άλλον.
    Φοβάμαι όμως ότι θα έχουμε μια ωραία επανάληψη του καραμνλικού θαύματος στην οικονομία αν πιάσουν εξουσία. Ο Τσίπρας δεν είναι εύκολος, έχει όλο το παλιό ΠΑΣΟΚ. Εσείς σκοτώνεστε μεταξύ σας. Αν δεν σοβαρευτείτε και ο Κυριάκος δεν κάνει πράξη αυτά που λέει για την οικογενειοκρατία, ο Μαντούρο δεν πέφτει τουλάχιστον για 8 χρόνια. Και δεν θα πληρώσουν μόνο οι κομματικοί σας την εκλογική αποτυχία αλλά και όσοι θέλουν ανόρθωση της οικονομίας. Εγώ θέλω λύσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας πούμε τα πράγματα με το όνομά τους. Αν ο νέος αρχηγός δεν έχει σωστούς συνεργάτες δίπλα του θα έχει την τύχη του Βούδα της Ραφήνας. Ας παραδειγματιστει από τον Αντώνη. Στελέχη με τις ικανότητες και τις εμπειρίες του ΛΑΖΑΡΙΔΗ, του ΣΤΑΜΑΤΗ, του MΠΟΥΡΑ, του ΜΟΥΡΟΥΤΗ, του ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ (μετά την βέβαιη απαλλαγή του ), θα μπορέσουν ανταποκρινόμενοι στο σάλπισμα ενότητας του νέου αρχηγού, να τον βοηθήσουν να ολοκληρώσει το όραμα του Αντώνη!!!
      ΕΓΩ ΔΙΝΩ ΛΥΣΕΙΣ....
      Υ.Γ. δεν αναφέρομαι σε ονόματα στελεχών που στήριξαν και στηρίζουν τον κομματικό μηχανισμό διότι είναι τόσο πολλά που κάποιους θα ξεχάσω και δεν θέλω να αδικήσω κανέναν! Εκεί διαλέγει ο νεος αρχηγός με κλειστά μάτια.

      Διαγραφή
    2. ξεχνάς και το Ζαφειριάδη που έκαψε τη Ντόρα με την ιδέα της ΔΗΣΥ.
      Σε ένα μεγάλο ποσοστό συμφωνώ με αυτά που λες.
      Ο κόσμος άρχισε να μην πιστεύει κανένα. Σε λίγο θα μείνετε 1000 άτομα στη ΝΔ με τη κάθε φράξια να επιτίθεται στην άλλη. Ξυπνάτε γιατί πολλοί δεν σας ψηφίζουν θετικά αλλά αναγκαστικά λόγω ΣΥΡΙΖΑ, και δεν νομίζω ότι μόνο οι σαμαρικοί πλήγωσαν τη ΝΔ. Βαρίδια υπάρχουν και στο μεσαίο κομμάτι της. Από ότι βλέπω δεν γλιτώνουμε τη 12ετία του Μαντούρο.

      Διαγραφή
  2. στο θέμα του Καραμανλή έχεις δίκιο. Ο κόσμος πλέον θεωρεί ότι φταίει για τη χρεοκοπία. Οι κομματικοί της ΝΔ όχι... Ένα ατού του Κυριακού για να πάρει ψήφους προβληματισμένων είναι οι αποστάσεις του από το Καραμανλισμό. Θα του δώσω την ευκαιρία, γιατί θέλω λίγη ελπίδα για την οικονομία. δεν με ενδιαφέρει το κόμμα αλλά η ελληνική οικονομία. Την Καραμανλική σχολή στην οικονομία τη ξέρουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνώ με τους σχολιαστές ότι δεν χρειάζεται η γκρίνια. Όσοι φεύγουν από την παράταξη, ακόμα και οι πιο ικανοί, δεν έχουν τύχη.
    Έχω την ίδια γνώμη με σας για τον τρόπο εκλογής. Το να ψηφίζει ο κάθε άσχετος, είναι λάθος. Το έκανε ο Γιώργος Παπανδρέου αλλά τώρα είναι εκτός βουλής.
    Ο νέος αρχηγός (όποιος κι αν είναι) πρέπει να ακούει τα στελέχη και τους βουλευτές. Μόνον έτσι θα πάμε μπροστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στελέχη και οργανωμένοι στη ΝΔ είναι όσοι θέλουν ρουσφέτια και γιουρούσι στο κράτος. Αν ακούσει αυτούς θα διαλύσει τη χώρα όπως ο Καραμανλής. Άλλωστε ποιός σοβαρός άνθρωπος θα οργανωνόταν το 2015 σε κόμμα;

      Διαγραφή
  4. Στις προηγούμενες εσωκομματικές που ήταν ανοιχτές στους πάντες -γιατί αυτό ήταν...- ψήφιζαν από αντίπαλα κόμματα αυτόν που πίστευαν ότι δεν θα είναι ισχυρός αντίπαλος για τον δικό τους αρχηγό. Το αποτέλεσμα το είδαμε. Φοβάμαι ότι και τώρα -όσο και αν έχει αποστασιοποιηθεί ο κόσμος- θα ψηφίσουν διάφοροι με την ίδια λογική.
    Και δυστυχώς δεν καταλαβαίνουμε ότι αν υπάρχει αδύναμη αντιπολίτευση γίνεται κακό για όλους. Δεν λειτουργεί σωστά η Δημοκρατία, δεν υπάρχει ισορροπία, δεν είναι καλό για εμάς τους πολίτες που θέλουμε λύσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστά ρε φίλε ας αφήσουμε καλύτερα τους κομματανθρώπους να ψηφίζουν σε συνέδρια με 3.000 κομματόσκυλα που ψηφίζουν για πρόεδρο όποιον τάζει τα περισσότερα ρουσφέτια και το καλύτερο γιουρούσι στο κράτος... Για μεταρρυθμισταρά καραμανλικό σε κόβω έτσι δεν είναι;


      Πάμε σαν άλλοτε λοιπόν με Αντώναρους και Παυλόπουλους!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Ρε παιδιά συγγνώμη που επεμβαινω. Εγώ που δεν είμαι Ν.Δ. γιατί να μην μπορώ να αποφασίσω ποιον θέλω για αρχηγό της αντιπολίτευσης; Εχω ψηφίσει Γιωργάκη, εχω ψηφίσει Αντώνη, ψήφισα πρόσφατα Φώφη. Στα 2 ευρώ θα κολλήσουμε;
      Θα περιμένω τις τελικές υποψηφιότητες για να αποφασίσω. Προς το παρών για Τζιτζικωστα με κόβω (εκτός και αν το τολμήσει ο γίγαντας Άδωνις)

      Διαγραφή
    3. "Εχω ψηφίσει Γιωργάκη, εχω ψηφίσει Αντώνη, ψήφισα πρόσφατα Φώφη". Για το γσούστο που έχεις δεν πρέπει να ψηφίσεις.

      Διαγραφή
  5. Κομματόσκυλα τα οργανωμένα στελέχη; Και ποιοί να ψηφίσουν για πρόεδρο; Οι Συριζαίοι; Τι νομίζεις ότι θα βγει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 100% κομματόσκυλα γιατί εσύ τι νομίζεις ότι είναι ιδεολόγοι αγωνιστές;

      Διαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.