Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Τζιτζικώστας: Συνάντησε τον Καραμανλή για να πάρει στήριξη αλλά πήρε την... αποχειλωμένη

Συνάντηση με τον Κώστα Καραμανλή ίχε, σύμφωνα με πληροφορίες, του newpost.gr, ο Απόστολος Τζιτζικώστας.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο κ. Τζιτζικώσταςο οποίος είναι ένας από αυτούς που σκέφτονται να διεκδικήσουν την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας, συναντήθηκε με τον πρώην πρωθυπουργό, προκειμένου να συζητήσει μαζί του το ενδεχόμενο της υποψηφιότητάς του και να ζητήσει την απόψή του.
Ωστόσο, ο κ. Καραμανλής, αν και δεν εμπλέκεται στη συγκεκριμένη διαδικασία, φέρεται να του είπε
να το ξεχάσει, καθώς αυτή η μάχη θα είναι κοινοβουλευτική και έχει πολύ έργο να επιτελέσει στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.
Ο πρώην πρωθυπουργός, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είπε στον κ. Τζιτζικώστα να ασχοληθεί με τα θέματα της Περιφέρειας, καθώς και ότι έχει μπροστά του χρόνια να ικανοποιήσει τις όποιες πολιτικές του φιλοδοξίες.
Βέβαια ο κ.Τζιτζικώστας δεν υπάκουσε στην προτροπή του κ. Καραμανλή, αποδεικνύοντας ότι θα σεβόταν τη γνώμη του μόνο αν συμφωνούσε με τη δική του!!!

rigillis18.Blogspot/ ΧΨΑ

7 σχόλια:

  1. Σε ποια άλλη χώρα αυτός που ισοπέδωσε μια χώρα όπως ο Καραμανλής θα έχει ακόμα σημαντικό πολιτικό λόγο και σε ποια άλλη παράταξη εκτός της ΝΔ;

    Υ.Γ.: Δε στηρίζω Τζίτζι, για Κυριάκο με κόβω αλλά αν παρακούει τις εντολές του Καραμανλή τότε μπορεί να το σκεφτώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όσο πηγαίνουν στον άχρηστο αυτό και του ζητούν τη γνώμη θα έχει λόγο.Εάν πάψουν να ασχολούνται και τον αφήσουν στα μεζεδάκια του δεν θα έχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πιος φυσιολογικός άνθρωπος κάθεται στις 5.30 τα ξημερώματα ή έστω στις 9.30 το πρωί της Κυριακής να γραφει σχόλια για έναν τέως Πρωθυπουργό;
    Ρε σεις αν δεν ζείτε φυσιολογική ζωή ( με την οικογένεια σας, τους φίλους σας, τις παρέες σας) πως θα ξελαμπικαρει το μυαλό σας;
    24 ώρες το 24ωρο πάνω από το laptop ή το smartphone σας έχετε την εντύπωση ότι επικοινωνείτε με την πραγματικότητα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ προσωπικά έως τις 4.00 δούλευα οπότε μετά τη δουλεία γράφω σχόλια πάντα. Αλλά τέτοια είναι η κατάντια των υποστηρικτών του ολετήρα της Ραφήνας ώστε αντί να μιλάνε πολιτικά καταφεύγουν σε προσωπικές επιθέσεις (οι και καλά μετριοπαθείς μεσαιοχωρίτες!!!!) οπότε τα περιμένω όλα από δαύτους! Εδώ διέλυσαν τη χώρα το 2004-2009 στα άλλα θα κολλήσουν!

      Διαγραφή
    2. Είπε κανένας ότι και η "διατεταγμένη υπηρεσία" δεν είναι δουλειά;

      Διαγραφή
  4. απορω πως επιτρεπετε σε ανωνυμους προβοκατορες ναχουν αποψη............στη δημοκρατια ολα πρεπει ναχουν ονοματεπωνυμο.....εκτος κι αν εισαι ΣΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.