Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

ΝΔ- εκλογή προέδρου: Υποψήφιος και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κηφισιάς


Υποψηφιότητα-έκπληξη για την αρχηγία στη ΝΔ -Ποιος είναι ο Μάρκος Πανέττας

Σας είπαμε ότι τώρα που άνοιξε η διαδικασία για την εκλογή Προέδρου στη ΝΔ θα δούμε πολλά αλλά και θα ακούσουμε και πολλά. Και τούτο γιατί η διαδικασία είναι τόσο ανοικτή που ανοίγει φιλοδοξίες για όσους έχουν τη δυνατότητα να βρουν 50 υπογραφές μελών της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας.
Σήμερα λοιπόν μας προέκυψε ένας ακόμα υποψήφιος για την ηγεσία της ΝΔ, ή τουλάχιστον δημοσιοποίησε την επιθυμία του. Πρόκειται για τον Μάρκο Παννέτα, πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Κηφισιάς. Είναι 43 ετών και μέλος της Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας στην Κηφισιά
Στη δήλωσή του μεταξύ άλλων τονίζει:
«Με τη διαδικασία των εκλογών για την ανάδειξη νέου προέδρου, δίνεται στην Νέα Δημοκρατία μια μοναδική ευκαιρία να αλλάξει και να έρθει κοντά στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία».
Και συνεχίζει:
"Για να γίνει όμως αυτό, χρειάζεται η νέα ηγεσία να μην έχει τα χαρακτηριστικά ενός επαγγελματία πολιτικού, που είναι κλεισμένος μέσα στον γυάλινο πύργο του κόμματος και της οικογενειοκρατίας.
Για αυτό το λόγο αποφάσισα, να διεκδικήσω το δικαίωμα να είμαι υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.
Θεωρώ ότι το κόμμα χρειάζεται την δυναμική ανθρώπων της αγοράς, αυτοδημιούργητων, με εμπειρία και άποψη για την πραγματική οικονομία και λύσεις για την ανάκαμψη της αγοράς. Που θα αγγίζουν τα προβλήματα των πωλητών, και θα τους δίνουν ουσιαστική ελπίδα, για το μέλλον το δικό τους και των παιδιών τους».
Καλό βόλι κ. Παννέτα και σου ευχόμαστε να βρεις τα 50 μέλη της Πολιτικής Επιτροπής για να είσαι κι επισήμως υποψήφιος.
ridillis18.blogspot/ N. Δαυλός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.