Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Μετά τη μαρμελάδα η κυρία Φωτίου λέει ότι θα κυβερνήσει με τη λογική των... γεμιστών σε μια κυβέρνηση που μαγειρεύει... τουρλού!!!

Όλοι θυμούνται προεκλογικά την κυρία Φωτίου που μας είχε πει ότι θα φτιάχνει... μαρμελάδες για να ταϊζει τους πρόσφυγες.
Σήμερα κατά την προσέλευσή της στο Προεδρικό Μέγαρο για την Ορκωμοσία ( ναι ο κ. Τσίπρας την ξαναέκανε υπουργό γιατί είναι γνωστός γλυκατζής και μαρμελαδάκιας...) η υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου μας είπε ότι θα ενισχύσει τις κοινωνικές δομές. Όταν ρωτήθηκε πώς θα γίνει αυτό αφού το μνημόνιο δεν δίνει χρήματα, η κυρία Φωτίου είπε ότι θα το κάνει ανάποδα και θα περιορίσει τη σπατάλη.

Επέμεινε μάλιστα παραθέτοντας ένα παράδειγμα είπε ότι θα το κάνει όπως κάνουν οι Έλληνες τα γεμιστά. "τα γεμιστά είναι επινόηση του ελληνικού λαού. Με τίποτα τρώει πολύ φτηνά μια ελληνική οικογένεια. Θα συνεχίσουμε στη λογική των γεμιστών".
Καταλαβαίνουμε τι θέλει να πει η κυρία Φωτίου και μακάρι να το επιτύχει.
Δυστυχώς όμως η κυβέρνηση Συριζοανελ μέχρι τώρα δεν κινήθηκε στη λογική των "γεμιστών" αλλά στη λογική του... τουρλού!!!

rigillis18.blogspot/ TK9


1 σχόλιο:

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.