Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Δεν πληρώνει, δεν πληρώνει, ο Σαμαράς


Τελικά τι γίνεται στην κάτω Συγγρού, εκεί που στεγάζεται η Νέα Νέα Δημοκρατία του κ. Σαματά;
Την ώρα που ο ίδιος υπόσχεται τα πάντα στους πάντες, ο γενικός διευθυντής του κόμματος (δεν θυμάμαι το όνομά του αλλά κάτι σε ζαρζαβατικό μοιάζει Κρεμμυδάς, Σκορδά, Λαχανάς, Μαϊντανός... κάπως έτσι), ανακοίνωσε στους υπαλλήλους στη ΝΝΔ- Δ21 ότι λεφτά δεν υπάρχουν και ότι δεν ξέρει πότε και εάν θα ξαναπληρωθούν!!!
Βέβαια οι σύμβουλοι εξακολουθούν να πληρώνονται αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες. Τώρα πώς οι υπάλληλοι της ΝΝΔ- Δ21 θα πληρώσουν έκτακτες εισφορές, χαράτσι ΔΕΗ κλπ, κανείς τους δεν ξέρει και στο μόνο που ελπίζουν είναι στη βοήθεια εξ ουρανού.
Εγώ, ως παλιότερος όμως, που καταλαβαίνω το δράμα που περνούν οι υπάλληλοι της ΝΝΔ- Δ21, αλλά κυρίως το δράμα που περνά ο πρόεδρος Άντονυ, γιατί δεν αντέχει το παλληκάρι να βλέπει τους υπαλλήλους του να μην παίρνουν μισθό, έχω να του προτείνω κάτι: Να κάνει ό,τι και όσα έκανε και ο –κατά δήλωσή του- πολιτικός του μέντορας Ευάγγελος Αβέρωφ, όταν στη δεκαετία του 1980, η τότε Νέα Δημοκρατία είχε μεγάλα οικονομικά προβλήματα. Και για όσους δεν ξέρουν τι έκανε ο Ευάγγελος Αβέρωφ όταν οι στρόφιγγες είχαν κλείσει και όλα τα έσκιαζε η φοβέρα των πρώτων ημερών του ΠΑΣΟΚ, να θυμίσω ότι αυτός ο ευπατρίδης της πολιτικής πωλούσε κάθε μήνα κομμάτια από την προσωπική του περιουσία, για να κρατήσει τη ΝΔ ζωντανή. Για να μη μπει λουκέτο.
Ιδού, λοιπόν, πεδίο δόξης λαμπρό για τον ανεψιό Σαμ...αρά. Ας πουλήσει κάτι από την προσωπική του περιουσία για να πληρώσει τους υπαλλήλους του.
Εκτός αν θεωρεί τον εαυτό του τόσο προσωρινό και το κόμμα που τώρα ηγείται περιουσία άλλου και για το λόγο αυτό δεν νοιάζεται για τα οικονομικά του...

ΧΨΑ

1 σχόλιο:

  1. Και τα χρήματα της κρατικής επιχορήγησης; Τα 4.249.890,51 δεν είναι στραγάλια... Και είναι από την τσεπούλα ολονών μας... Λογαριασμό πότε θα δώσουν τα κόμματα; Ας ξεκινήσουν τη διαφάνεια από τα του οίκου τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.