Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Μικρά απο ΔΕΘ Σαμαρά


  • τελευταία στιγμή έπεισαν οι σύμβουλοι του τον Σαμαρά να μην δει τον Ψωμιάδη. Μάλιστα το επιτελείο του είχε χωριστεί στα δυο για το αν θα του έκανε καλο ή κακό στην εικόνα του η συνάντηση με τον πρώην περιφεριαρχη. Τελικά επικράτησε το όχι πάρα την αρχική επιθυμία του προέδρου της ΝΔ αν και δεν αποκλείεται να έχουν μυστική συνάντηση λίγο πριν την συνέντευξη τύπου.

  • το μάτι στο ΛΑΟΣ και την χρυσή αυγή έκλεισε στην ομιλία του ο προέδρος της ΝΔ. Λέγεται ότι ο άνθρωπος που επιμελήθηκε το 15λεπτο κομμάτι της ομιλίας τους ήταν ο φαηλος κρανιδιωτης γνωστός απο την δράση του στο εθνικοπατριωτικο "δίκτυο 21"

  • Οι επιτελείς του Σαμαρά ήταν έξαλλοι με την χαμηλή θέαση στο διαδίκτυο τόσο της συνάντησης του με μέλη της ΟΝΝΕΔ την Παρασκευή όσο και της ομιλίας του. Ακούγεται ότι απο Δευτέρα στην Συγγρού θα πέσουν κεφαλιά

  • η προσπάθεια κακής αντιγραφής του yes we can του Ομπάμα όπως και το ανάλογο λογοτυπου στις οθόνες του Βελλιδειου σχολιάστηκε με πολλά καυστικά σχόλια απο τα παρευρισκομενα στελέχη της νέας δημοκρατίας.
Πηγή: NonPaper

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.