Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

Φεβρωνία Πατριανάκου: Οι κυβερνητικοί κήρυξαν και επισήμως τον πόλεμο στη μεσαία τάξη- Με αφορμή την ανάρτηση του κ. Καρτερού




Στη χώρα που 500.000 νέα κυρίως παιδιά, εγκατέλειψαν τη χώρα προκειμένου να βρουν μια θέση εργασίας ανάλογη με τα προσόντα τους και για αξιοπρεπή διαβίωση, ο διευθυντής του γραφείου τύπου του Πρωθυπουργού μας χλευάζει.
Μας δείχνει το αποκρουστικό πρόσωπο τη
ς διασπαστικής παρέας των κομμουνιστών, που φιλοδοξούν να μείνουν στην εξουσία για πάντα.
Σε ποια ευρωπαϊκή χώρα οι μπαχαλάκηδες, οι αντιεξουσιαστές που καταστρέφουν δημόσια και ιδιωτική περιουσία ή την καταλαμβάνουν, αυτοί που 44 χρόνια τα σπάνε στους δρόμους και στα αμφιθέατρα, αυτοί που βάζουν γκαζάκια και μολότωφ για να εκφοβίσουν τους πολιτικούς αντιπάλους, θα αναγορεύονταν από τον άνθρωπο του Πρωθυπουργού «παράταξη των κατηγορουμένων»;
Σε ποια ευρωπαϊκή χώρα «ήρωες» ήταν αυτοί που έλιωναν παντελόνια στα δικαστήρια και όχι οι άλλοι, οι «νομιμόφρονες»,δικός του ο χαρακτηρισμός, που έλιωναν παντελόνια στο Χάρβαρντ;
Αν όπου Χάρβαρντ βάλετε την Αριστεία, μιλά περιφρονητικά και χλευαστικά για όλους εμάς που λιώσαμε στο διάβασμα να τελειώσουμε γρήγορα τις σπουδές γιατί οι ανάγκες έτρεχαν. Που δουλέψαμε σκληρά και κάναμε παιδιά, για να τα σπουδάσουμε και να τα τρώει η ξενιτιά.
Μιλά για όλους εμάς, απο γενιά σε γενιά, που δεν υπήρχε εθνικό προσκλητήριο που να μην είμαστε πρώτη γραμμή.
Μιλά για όλους εμάς που δεν καταστρέψαμε, αλλά μόνο δημιουργήσαμε.
Μιλά για τα νέα παιδιά που αγωνίζονται και ονειρεύονται.
Μιλά για εμάς τη μεσαία τάξη που ομολόγησαν ότι συνειδητά μας καταστρέφουν.
Γιατί εμείς, είμαστε ο εφιάλτης τους. Μόνο εμείς, η μεσαία τάξη μπορούμε να γίνουμε φραγή στα σχέδιά τους. Για τους αριστερούς της κυβέρνησης, εμείς είμαστε οι άλλοι, οι «νομιμόφρονες», «οι απέναντι», είμαστε η επικηρυγμένη «ελίτ που ανέδειξε αστυνόμους, ασφαλίτες, εισαγγελείς, υπουργούς, πρωθυπουργούς, στυλοβάτες του καθεστώτος, απηνείς διώκτες κάθε ανατρεπτικού στοιχείου –κόκκινου, ροζ, ακόμα και κίτρινου».
Αγαπητοί φίλοι, μας κήρυξαν και επισήμως τον πόλεμο. Δεν θα μας παρασύρουν με κραυγές στο εμφυλιοπολεμικό κλίμα του διχασμού, γιατί οι εθνικοί κίνδυνοι καραδοκούν.
Αλλά όποιος δεν βλέπει ότι ο στόχος είναι η αστική δημοκρατία και η σπονδυλική της στήλη, δηλαδή η μεσαία τάξη, εθελοτυφλεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.