Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

Άδωνις: Ο Σόιμπλε έχει αρχίσει δημοσίως το δούλεμα του Αλέξη Τσίπρα!

«Ο Σόιμπλε πλέον έχει αρχίσει δημοσίως το δούλεμα του Αλέξη Τσίπρα και το λέω ευθαρσώς είναι ο Πρωθυπουργός μας -καλώς κακώς- και είναι αισχρό», έγραψε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.
Οι αναφορές του Άδωνη Γεωργιάδη έγιναν μετά τα όσα δήλωσε δημοσίως ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών,
αναφερόμενος στις κινήσεις του κ. Τσίπρα για παραπομπή του ελληνικού Ζητήματος στη Σύνοδο Κορυφής.
«Συνεχίζει να λέει συνεχώς αυτό. Και η καγκελάριος του απαντά ξανά και ξανά: Αλέξη, αυτό το θέμα είναι για τους υπουργούς οικονομικών». είπε ο Σόιμπλε.
Μάλιστα προχώρησε περισσότερο κάνοντας υπαινιγμούς και για τις σχέσεις Τσίπρα-Τσακαλώτου, λέγοντας: «Δεν έχει εμπιστοσύνη στον υπουργό Οικονομικών του για να επιτύχει ένα καλό αποτέλεσμα; Αυτό δεν αξίζει στον κ. Τσακαλώτο».
Η κόντρα με τον Παππά
Λίγη ώρα μετά την ανάρτηση του κ. Γεωργιάδη, ο Νίκος Παππάς σχολίασε στο Twitter «Ο Σαμαράς μιλούσε με τεχνικά κλιμάκια στο Μαξίμου. Ο Τσίπρας μιλάει με την ομολογό του. Αυτό δεν αρέσει στον Σόιμπλε και στον Γεωργιάδη».
Η αντίδραση του αντιπροέδρου της ΝΔ ήταν άμεση. «Ναι τα μάθαμε σήμερα από τον Σόιμπλε... πώς αισθάνεσαι αλήθεια που σας δουλεύει δημοσίως έτσι; Αλλά θα μου πεις αν είχατε τσίπα...», απάντησε στον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.