Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Θέλει να κάνει δώρο το βουλευτιλίκι στον… καλό του φίλο και πιέζει την Κουντουρά να μην ορκισθεί!!!



«Λυτούς και δεμένους» έχει βάλει ο πρόεδρος Άντονυ για να πείσουν την  Έλενα Κουντουρά να μην αποδεχθεί την βουλευτική έδρα που δικαιούται να καταλάβει, ως πρώτη επιλαχούσα στην Α΄  Αθήνας, μετά την παραίτηση του Δημήτρη Αβραμόπουλου, από το βουλευτικό αξίωμα.
Όπως μας είπε ένας πολύ αγαπητός φίλος του –κατά Καρατζαφέρη-  Σπουδαρχίδη Ζιγδαντώνη, ο πρόεδρος της ΝΝΔ- Δ21, αρχικώς δεν είχε επιδείξει ενδιαφέρον για το ποιος θα καταλάβει την κενωθείσα έδρα. Μόλις πληροφορήθηκε όμως, ότι η κυρία Κουντουρά μπορεί να μην αποδεχόταν να καταλάβει την έδρα, αφού μετά το «φούντο» των επιχειρήσεων του συζύγου της ζει με την οικογένειά της στις ΗΠΑ, τον έκοψε κρύος ιδρώτας, αφού ο επόμενος επιλαχών ήταν ο Γιώργος Αλογοσκούφης, ένα πρόσωπο το οποίο επανειλημμένως έχει αποκαλέσει «βαρίδι» και έχει επικρίνει την οικονομική του πολιτική.
Όμως (δείτε μπελάς που είναι ο άνθρωπος), μόλις ο Γιώργος Αλογοσκούφης του διεμήνυσε να μην ανησυχεί και δεν πρόκειται να καταλάβει την έδρα αν την αρνηθεί η Έλενα Κουντουρά, γιατί έχει σιχαθεί την σημερινή ηγεσία της ΝΔ, ο- κατά Καρατζαφέρη και πάλι- Τρελαντώνης, άρχισε να τρίβει τα χέρια του. Ο λόγος; Μα, γιατί επόμενος επιλαχών είναι ο… επιστήθιος φίλος του Βασιλάκης Κικίλιας!!! Αυτός ντε που κατέβασε υποψήφιο στις περιφερειακές εκλογές για να χαρίσει την περιφέρεια Αττικής στο ΠΑΣΟΚ.
Τι να κάνει λοιπόν ο Τόνυ, άρχισε να ασκεί πιέσεις με κάθε τρόπο στην Έλενα Κουντουρά, να μην  αποδεχθεί την έδρα του Αβραμόπουλου. Μάλιστα, λέγεται, ότι έχουν χρησιμοποιηθεί θεμιτά και αθέμιτα μέσα, εμπλέκοντας στην πολιτική αυτή υπόθεση και τις επιχειρηματικές ατυχίες του συζύγου της.
Το ερώτημα είναι αν τελικά θα ενδώσει στις πιέσεις η κυρία Κουντουρά, στέλνοντας στον αγύριστο όλους εκείνους που ορέγονται κάτι που στο κάτω – κάτω της γραφής της ανήκει με δεδομένες τις ψήφους που πήρε.
«Κυριακή κοντή γιορτή» λέει ο λαός, αν και στην περίπτωση μας θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τη Δευτέρα που θα πρέπει να καλυφθεί η έδρα.
ΧΨΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.