Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

Καληνύχτα Ελλάδα... Μεγάλες και σκληρές αλήθειες στο νέο τραγούδι των Goin' Through- Ράπισμα για τους νεοέλληνες (Video)

Από χθες το βράδυ ακούγοντας τα δελτία ειδήσεων με είχε πιάσει ένας θυμός, μια οργή εναντίον της παρέας των απίστευτων ψευταράδων και τυχοδιωκτών που μας κυβερνούν.
Ο θυμός συνεχίσθηκε και σήμερα.
Δεν μπορώ να διανοηθώ πώς χωρίς αντίδραση, χωρίς μια φωνή διαμαρτυρίας δεχόμαστε
αδιαμαρτύρητα όλα αυτά τα μέτρα που καταδικάζουν την Ελλάδα και τις επόμενες γενιές.
"Δεν υπάρχει λύση πρέπει να φύγουν το συντομότερο" μου είπε ένας φίλος.
Σαφώς πρέπει να φύγουν αλλά πώς θα φύγουν όταν δεν αντιδρά κανείς. Όταν έχουμε υιοθετήσει τη λογική του "σφάξε με αγά μου να αγιάσω" και όταν για τα πάντα μας φταίνε οι άλλοι.
Γιατί αν σήμερα μιλάμε για 4ο μνημόνιο, αν η χειρότερη κυβέρνηση που πέρασε από τη μεταπολίτευση κι ύστερα από αυτόν τον τόπο συνεχίζει να κάνει αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα από τον καθένα να γδέρνει φορολογικά τους Έλληνες, να μας κάνει όλους καθημερινά πιο φτωχούς, να ξεπουλά για 100 χρόνια την περιουσία της χώρας και να υποθηκεύει καθημερινά το μέλλον του τόπου, δίωχνοντας μακριά κάθε άξιο και υπονομεύοντας κάθε προσπάθεια να σταθούμε και πάλι στα πόδια μας, υπεύθυνος δεν είναι κανείς άλλος παρά ο Έλληνας ψηφοφόρος.
Κακά τα ψέματα, μόνοι μας βγάζουμε τα μάτια μας, μόνοι μας καταστρέφουμε το μέλλον μας, μόνη μας πυροβολούμε την Ελλάδα με το μοναδικό αλλά ισχυρότατο όπλο της ψήφου.
Σκεπτόμενος όλα αυτά έπεσα πάνω στο νέο τραγούδι των Goin'  Through με τον τίτλο "Καληνύχτα Ελλάδα"
Πριν από μερικά χρόνια το συγκεκριμένο συγκρότημα είχε γράψει ένα τραγούδι με τίτλο "Καλημέρα Ελλάδα". Πριν μερικές μέρες ανέβασε τη συνέχειά του με τίτλο "Καληνύχτα Ελλάδα". Δεν νομίζω ότι θα βρεθεί νοήμων Έλληνας που δεν θα ανατριχιάσει ή δεν θα δακρύσει από πόνο όταν το ακούσει. Γιατί δυστυχώς λέει πολλές, πολλές αλήθειες

Ακούστε το.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.