Κυριακή, 20 Μαΐου 2018

Φωτορεπορτάζ από την επίσκεψη Κυριάκου στην Κέρκυρα- Το προκύνημα και η σεμνή προσευχή στο σκήνωμα του Αγ. ΣπυρίδωναΦωτορεπορτάζ:  corfutvnews.gr
Στην Κέρκυρα επισκέπτεται ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο του Συνεδρίου «Ιόνιες Ημέρες Ανάπτυξης». Τον Κ. Μητσοτάκη στο αεροδρόμιο υποδέχτηκαν στελέχη της Νέας Δημοκρατίας Κέρκυρας.
Πρώτο μέλημα του κ. Μητσοτάκη μόλις έφθασε στην πόλη ήταν να επισκεφθεί και να προσκυνήσει το σκήνωμα του προστάτη του
νησιού Αγίου Σπυρίδωνα.
Ο κ. Μητσοτάκης με σεβασμό προκύνησε το ιερό σκήνωμα και προσευχήθηκε για λίγο.
Ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε ήδη τη Φιλαρμονική Εταιρεία Κέρκυρας (Παλαιά Φιλαρμονική),  και στο πρόγραμμά του είναι επισκέψεις στη Φιλαρμονική Εταιρεία Κέρκυρας «Μάντζαρος», την Αναγνωστική Εταιρεία Κέρκυρας και τον Ναυτικό Σταθμό Κέρκυρας. Ακολούθως, θα παρακολουθήσει τις εργασίες του Συνεδρίου «Ιόνιες Ημέρες Ανάπτυξης» που διοργανώνει η ΝΟΔΕ Κέρκυρας.
Το απόγευμα, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα μεταβεί στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Παλαιού Φρουρίου, για να παρακολουθήσει τις εκδηλώσεις για την 154η Επέτειο της Ένωσης της Επτανήσου με την Ελλάδα.
Τη Δευτέρα, 21 Μαΐου, ο κ. Μητσοτάκης θα παραστεί στην επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος για την 154η Επέτειο της Ένωσης της Επτανήσου με την Ελλάδα.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου