Τετάρτη, 12 Απριλίου 2017

Κυριάκος: Ζούμε σε μια χώρα που τιμωρεί τη σκληρή δουλειά και ποινικοποιεί την επιτυχία!

«Ζούμε σε μια χώρα που τιμωρεί τη σκληρή δουλειά και ποινικοποιεί την επιτυχία» υπογραμμίζει σε ανάρτησή του στο facebook ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, σχολιάζοντας τη συνάντηση που είχε σήμερα με εκπροσώπους ελεύθερων επαγγελματιών και επιστημόνων που εργάζονται και επιχειρούν στην Ελλάδα.
Παράλληλα, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας παραθέτει έναν απλό πίνακα με το παράδειγμα
που άκουσε σήμερα, όπως σημειώνει και στο οποίο φαίνεται πως με τη νέα φορολογία, ένα τεχνικό γραφείο που θα καταφέρει να αυξήσει τα εισοδήματά του από τις 50.000 στις 70.000 ευρώ θα έχει κέρδος μόνο 1000 ευρώ, διερωτώμενος «γιατί να το κάνει;».
Όπως τονίζει Κυριάκος Μητσοτάκης «όσο πιο πολύ πετυχαίνεις στη δουλειά σου, τόσο λιγότερα χρήματα κερδίζεις» προσθέτοντας πως «αντί να ζητάμε από τους νέους να έχουν όνειρα για να φτάσουν ψηλά τους δίνουμε αντικίνητρα να εργαστούν, αντί να επιβραβεύουμε επαγγελματίες που ξενυχτάνε στα γραφεία τους, στα ιατρεία τους, στα εργοτάξια, τους αφαιρούμε την πρόσβαση σε χρήματα που ανήκουν στη δική τους τσέπη».
Τέλος, ο πρόεδρος της ΝΔ δηλώνει πως θέλει οι νέοι να ζήσουν σε μια Ελλάδα που θα αναγνωρίζει τη δουλειά τους, θα επιβραβεύει το ταλέντο τους, θα ανταμείβει τους κόπους τους. «Γι αυτό είμαι υπέρ μιας τολμηρής μείωσης της φορολογίας. Είναι αξιακό και όχι μόνο οικονομικό ζήτημα» καταλήγει χαρακτηριστικά η ανάρτησή του.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου