Σάββατο, 29 Απριλίου 2017

Αντεπίθεση της ΝΔ με τη «μαύρη βίβλο» του ΤσίπραΠηγή: Ελευθερία του Τύπου- Του Γιάννη Χριστάκου

Τη «μαύρη βίβλο» του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και των κυβερνήσεών του από τον Ιανουάριο του 2015, θα βγάλει μπροστά η Νέα Δημοκρατία, μαζί με όλα τα επίσημα στοιχεία της οικονομίας που αποδεικνύουν ότι η χώρα γύρισε πίσω στην ύφεση.
Στην Πειραιώς έχουν συγκεντρώσει όλους τους
δείκτες για τους επιμέρους τομείς που συνθέτουν την πορεία της Ελλάδας στα δύο χρόνια ΣΥΡΙΖΑ και το αμέσως επόμενο διάστημα θα εξαπολύσουν σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης και προσωπικά του Αλέξη Τσίπρα.
Ταυτόχρονα για κάθε επίδοση και κάθε αποτέλεσμα θα υπάρχει και η ανάλογη πολιτική δέσμευση του πρωθυπουργού η οποία ήταν και ο κινητήριος μοχλός για να κερδίσει τις δύο εκλογικές διαδικασίες του 2015.
Ετσι για κάθε υπόσχεση του πρωθυπουργού θα παρουσιαστεί και το αποτέλεσμα που υπάρχει σήμερα με ένα ξεχωριστό κεφάλαιο για να θυμηθούν οι πολίτες τι περιλαμβάνει το τρίτο μνημόνιο που ο ίδιος έφερε στη χώρα.
Επικεφαλίδα της μαύρης βίβλου θα είναι η δέσμευση Τσίπρα για σκίσιμο των μνημονίων με τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η χώρα το 2014 έβγαινε από αυτά.
Αντίθετα σήμερα όπως λένε μετά το τρίτο μνημόνιο ο πρωθυπουργός ετοιμάζεται για το τέταρτο με τη χώρα σε ύφεση και όλη τη δημόσια περιουσία που υπερασπιζόταν προσωπικά στις διαδηλώσεις να μπαίνει σε υπερταμείο για 99 χρόνια.
Ειδική αναφορά με απλά λόγια για να είναι κατανοητό στον κόσμο θα γίνει και για το περίφημο πλεόνασμα. Στην Πειραιώς θέλουν να εξηγήσουν ότι το «κάλπικο» πλεόνασμα για το οποίο επαίρεται ο πρωθυπουργός είναι το Βατερλό του αφού και ματωμένο είναι και δίνει την καλύτερη αφορμή στο Βερολίνο να ισχυρίζεται ότι οι στόχοι για υψηλά πλεονάσματα είναι ρεαλιστικοί.
Για το άλλο μεγάλο ψέμα όπως λένε στην Πειραιώς το τέλος της λιτότητας τα στοιχεία αποδεικνύουν ότι ο κ. Τσίπρας επέβαλε 5 δισ πρόσθετη λιτότητα με την άγρια φορολόγηση να έχει «βουλιάξει» την οικονομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου