Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017

Σοβαρότατο ατόπημα του Άδωνη Γεωργιάδη- Αδικεί το κόμμα αλλά και τον εαυτό του γιατί είναι αντιπρόεδρος της ΝΔ, με τη θετική και αρνητική ιστορία της



Είναι αλήθεια ότι η κυβέρνηση επιχειρεί με κάθε τρόπο να ανεβάσει επικοινωνιακά το θέμα της “Novartis”.
Για το λόγο αυτό έχει βάλει στο στόχαστρό της τους πρώην υπουργούς υγείας από το 2006 έως το 2014, δηλαδή τους υπουργούς υγείας της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, αλλά και της κυβέρνησης Παπαδήμου.
Το γεγονός αυτό όμως δεν δικαιολογεί σε κανέναν
από τους διατελέσαντες υπουργούς Υγείας εκείνης της περιόδου που θεωρούν τον εαυτό τους καθαρό, να ρίχνουν συνολικά το βάρος στα δύο κόμματα που κυβέρνησαν εκείνη την περίοδο. Πολύ περισσότερο αυτό ισχύει όταν εις εκ των διατελεσάντων υπουργών Υγείας σήμερα είναι αντιπρόεδρος της ΝΔ
Ο λόγος φυσικά για τον κ. Γεωργιάδη, ο οποίος μιλώντας χθες στον ΣΚΑΙ υπέπεσε σε ένα ανεπίτρεπτο παράπτωμα, που γίνεται σοβαρότερο λόγω της θεσμικής του ιδιότητας.
Σε μία προσπάθεια του να βγει από το κάδρο των αποκαλύψεων, ο Ά. Γεωργιάδης ενοχοποίησε τις κυβερνήσεις του πρώην πρωθυπουργού και πρώην προέδρου της ΝΔ Κώστα Καραμανλή. Και όταν ο Τ. Χατζής το επισήμανε, ο Ά. Γεωργιάδης έκανε πως δεν καταλάβαινε τι είχε δηλώσει δευτερόλεπτα νωρίτερα. Είναι χαρακτηριστικός ο διάλογος:

-Τάκης Χατζής: «Άρα φταίει ο Καραμανλής κι ο Αβραμόπουλος»
-Άδωνις Γεωργιάδης: «Εγώ δεν λέω τον Καραμανλή και τον Αβραμόπουλο»
-Τάκης Χατζής: «Πως δεν το λέτε αφού πριν το 2010 αυτοί ήτανε»
-Άδωνις Γεωργιάδης: «Εσείς το είπατε»
-Τάκης Χατζής: «Μα αυτοί ήταν πριν το 2010 δεν ήμουν εγώ»
-Άδωνις Γεωργιάδης: “Εσείς τους κατηγορήσατε”...

Είναι προφανές ότι ο κ. Γεωργιάδης δεν έχει καταλάβει ότι είναι αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και όχι του κ. Μητσοτάκη. Η Νέα Δημοκρατία εκτός από ιστορία έχει και συνέχεια. Και αν ο ίδιος δεν το έχει καταλάβει πρέπει να του το θυμίσει ο κ. Μητσοτάκης επειγόντως, γιατί είναι κρίμα, καθώς με τέτοιες τοποθετήσεις ο κ. Γεωργιάδης δεν αδικεί στο σύνολό της τη ΝΔ, αλλά και τον εαυτό του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.