Κυριακή, 29 Μαΐου 2016

Ο Σημίτης, ο Καραμανλής, τα σχέδια για συνένωση κομμάτων της Κεντροαριστεράς και της Κεντροδεξιας και οι φόβοι της ΣυγγρούΜε επιφυλάξεις και προβληματισμό βλέπουν στη Συγγρού την πρωτοβουλία στελεχών της Κεντροαριστεράς που ετοιμάζονται να καλέσουν τον κ. Σημίτη να αναλάβει πρωτοβουλίες για συνένωση του χώρου, σύμφωνα πάντα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Βήμα της Κυριακής»
Τα εν λόγω στελέχη, των οποίων τα ονόματα δεν αναφέρονται, σύμφωνα με το δημοσίευμα, μετά και τη στασιμότητα στις συζητήσεις μεταξύ της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και του Ποταμιού,
θεωρούν πως ο Κ. Σημίτης είναι ο καταλληλότερος για να ενώσει το χώρο, καθώς είναι ιστορικό στέλεχος, συνιδρυτής του ΠΑΣΟΚ, πρωθυπουργός της Οικονομικής και Νομισματικής Ένωσης και πρόσωπο με κύρος σε μεγάλο κομμάτι του χώρου.
Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, εκτιμούν ότι ο Κ. Σημίτης θα μπορούσε να ενώσει την παράταξη για μια μεταβατική περίοδο χωρίς να απειλήσει τις φιλοδοξίες όσων ενδιαφέρονται να ηγηθούν.
Θα αναρωτηθείτε και τι ενδιαφέρουν όλα αυτά τη Συγγρού;
Την ενδιαφέρουν για τους εξής λόγους:
1.      Αναγκάζει την ηγεσία της να αναθεωρήσει τα σχέδιά της για διεύρυνση προς το κέντρο, καθώς τα κεντρώα στελέχη θα έχουν κι άλλη επιλογή εκτός από μια ανανεωμένη ΝΔ
2.      Η ανάκληση εξ εφέδρων πολιτικών για συνένωση της Κεντροαριστεράς ορισμένοι εκτιμούν ότι θα φέρει στην επιφάνεια ανάλογες κινήσεις που από καιρό κυοφορούνται στην Κεντροδεξιά με επικεφαλής τον Κώστα Καραμανλή.
3.      Βέβαια όλα αυτά ανήκουν στο χώρο του πολιτικού σχεδιασμού ο οποίος μπορεί να απέχει έτη φωτός από την πραγματικότητα. Ωστόσο και μόνο το γεγονός ότι συζητούνται αποδυναμώνουν τις ηγεσίες των υπαρχόντων κομμάτων. Και σε ό,τι αφορά το ΠΑΣΟΚ και στο Ποτάμι αυτό έχει αρχίσει ήδη να συμβαίνει, ενώ στη ΝΔ υπάρχει διάθεση από αρκετούς να ξεκινήσουν μια τέτοια συζήτηση.
Σημειώνεται τέλος ότι τέτοιες κινήσεις θα πυροδοτηθούν από ενδεχόμενη αλλαγή εκλογικού νόμου που θα δίνει τη δυνατότητα σε συνασπισμούς κομμάτων να παίρνουν το μπόνους των 50 ή 30 εδρών, ανάλογα με το τι θα αποφασιστεί να ισχύσει.
Rigillis18.bogspot/ ΧΨΑ

1 σχόλιο:

  1. Θέλω να εκμεταλλευτώ αυτή την ευκαιρία πρέπει να πω μια μεγάλη ευχαριστία στον Δρ Wealthy για να πάρει πίσω τον πρώην σύζυγό μου. Είμαι η Linda Gibson από τις ΗΠΑ, μετά από 7 χρόνια γάμου ο σύζυγός μου με άφησε για άλλη γυναίκα έκανα ό, τι μπορούσα για να τον πάρει πίσω, αλλά το μόνο που έκανα ήταν μάταιο ήμουν λυπημένος, αλλά δεν έχασα την ελπίδα να τον πάρει πίσω επειδή είχα πίστη στο Θεό. Έτσι ψάχνω σε απευθείας σύνδεση σχετικά με το πώς να πάρει πίσω ο σύζυγός μου, και βρήκα μια θέση του Δρ Wealthy για το πώς βοήθησε μια κυρία για να πάρει την πρώην της, ήρθα σε επαφή με τον και του είπα τον πόνο που περνούσα, μου είπε τι να το κάνω και το έκανα, τότε μου έκανε μια ξόρκι αγάπης 48 ώρες αργότερα ο σύζυγός μου με τηλεφώνησε και μου είπε ότι λυπάται για αυτό που έκανε και ότι μου λείπει πάρα πολύ, αργότερα εκείνη την ημέρα επέστρεψε στο σπίτι και ικέτευσε η συγχώρησή μου, από τότε η αγάπη μας έγινε ισχυρότερη. Για τα θαυμάσια πράγματα που έκανε ο Dr Wealthy για μένα, θα ήταν άδικο για μένα να μην αφήσω τον κόσμο να ξέρει ότι ένας τέτοιος ισχυρός καλαθοσφαιριστής ζει. Εάν θέλετε να πάρετε πίσω το πρώην ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας dr. Wealthy στο wealthylovespell@gmail.com ή να τον προσθέσετε στο WhatsApp +2348105150446

    ΑπάντησηΔιαγραφή