Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017

Η Γιάννα για το Δήμο της Αθήνας; Εγκατέλειψε τον ΣΥΡΙΖΑ και "φλερτάρει" τη ΝΔ



 Αν και απέχουμε δύο γεμάτα χρόνια από τις επόμενες δημοτικές εκλογές, πολλοί είναι οι «μνηστήρες» για τη θέση του Δημάρχου Αθηναίων και οι οποίοι έχουν ήδη αρχίσει να επιζητούν τη στήριξη της ΝΔ.
Κατ’ αρχάς ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, έχει εκφράσει την επιθυμία να μετακομίσει στην πρωτεύουσα.
Πολλά ακούγονται και για τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κωστή Μπακογιάννη, ο οποίος σιγά- σιγά φαίνεται να προσέρχεται στην κεντρική πολιτική σκηνή, και ο Δήμος Αθήνας είναι ένα
μεγάλο σκαλοπάτι γι’ αυτό.  Μειονέκτημά του ότι πρόεδρος της ΝΔ και πιθανότατα πρωθυπουργός θα είναι ο θείος του, Κυριάκος, αλλά αυτά οι οικείοι του πιστεύουν ότι θα ξεπεραστούν.
Φέρεται να το ξανασκέφτεται και να επιθυμεί να επαναδιεκδικήσει το Δήμο της Αθήνας και ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, αν και έχει απολέσει τις επαφές του.
Η μεγάλη έκπληξη πάντως θα είναι αν τελεσφορήσουν οι επαφές και τελικά επανέλθει στο χώρο από τον οποίο ξεκίνησε την ενασχόλησή της με τα πολιτικά, μια μεγάλη… ντίβα της οικονομικής (πλέον) σκηνής που επιθυμεί διακαώς να επανακάμψει στην πολιτική, η Γιάννα Αγγελοπούλου. Θυμίζουμε ότι είχε ξεκινήσει την πολιτική της σταδιοδρομία ως Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο της Αθήνας ως Γιάννα Δασκαλάκη – Παρθένη…
Από τότε πολλά άλλαξαν και η Γιάννα Αγγελοπούλου έχοντας αποδείξει ότι μπορεί να επιτύχει με ό,τι ασχολείται, επιδιώκει όσο το δυνατόν διακομματική στήριξη για να γίνει Δήμαρχος της Αθήνας.
Πλεονέκτημά της, το πείσμα και οι διεθνείς οικονομικές διασυνδέσεις της.
Μειονέκτημά της, το «φλερτ» με τον ΣΥΡΙΖΑ και οι επιθέσεις στον Κώστα Καραμανλή.
Είδωμεν… Ο χρόνος αλλάζει τα πάντα.
Και φυσικά η αλήθεια είναι ότι η Αθήνα μετά τον άχρωμο, άοσμο και αόρατο Καμίνη, έχει ανάγκη από μια ισχυρή προσωπικότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.