Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Άδωνις κάνει καζούρα στον ΣΥΡΙΖΑ: Εξευτιλίσατε την Αριστερά- Για τα επόμενα 50 χρόνια θα ντρέπεται φοιτητής να δηλώσει Αριστερός!!!

Σφοδρή επίθεση αλλά και... καζούρα, τόσο από τη Νέα Δημοκρατία όσο και από την Δημοκρατική Συμπαράταξη δέχτηκε ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τη συζήτηση και την ψήφιση της σύμβασης για το Ελληνικό.
Ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος ξεκίνησε την ομιλία του κατά τη συζήτηση του
σχετικού νομοσχεδίου στην Ολομέλεια υπενθύμισε τις αντιδράσεις του ΣΥΡΙΖΑ στα χρόνια της αντιπολίτευσης για το Ελληνικό σχολιάζοντας  χαρακτηριστικά : “Είστε ό,τι πρέπει για τρολάρισμα. Σήμερα εξευτελιζόμενοι στέλνετε την Αριστερά στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Η ανοησία της αριστερής ιδεοληψίας κράτησε την Ελλάδα χρόνια πίσω”.
Ο κ. Γεωργιάδης υποστήριξε ότι ο κ. Τσίπρας εξευτελίζει την Αριστερά αλλά αυτό είναι το μεγαλύτερο δώρο για τη χώρα επαναλαμβάνοντας ότι σήμερα τελειώνει η Αριστερά . “ Έρχεται η πρώτη φορά Αριστερά και δίνει τα αεροδρόμια. Όταν τα έδινε ο Σαμαράς ήταν προδότης. Τώρα είναι αναπτυξιακό έργο. Όταν έδωσε ο Καραμανλής την Κόσκο κλείνατε τους δρόμους. Όταν ο Σουφλιάς επί Καραμανλή μίλησε για αξιοποίηση του Ελληνικού ανεβαίνατε στα έδρανα. Καλώ όποιον ενδιαφερόμενο να πάρει τα πρακτικά της Βουλής και να πάει να τα δείξει στους μαλλιάδες στα Πανεπιστήμια να τους δείξει τι κάνει η πρώτη φορά Αριστερά. Τα Πανεπιστήμια είναι γεμάτα Μπαλτάδες. Θα πάρω τα πρακτικά και θα τα δείξω στους φοιτητές να δουν ότι άλλα λέει ο Μπαλτάς ως καθηγητής και άλλα κάνει ως Υπουργός. Για τα επόμενα πενήντα χρόνια θα ντρέπεται φοιτητής να δηλώσει αριστερός” είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.