Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Στρατηγός άνεμος στα πανιά του Τσίπρα και Παππα, κατά των... διαπλεκομένων!!!

Ο Πολύδωρας στηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ στα σχέδιά του για περιορισμό των τηλεοπτικών αδειών.
Αυτό προκύπτει από την ευθεία στήριξη του πρώην υπουργού και πρώην προέδρου της Βουλής, στη νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης και του Νίκου Παππά
Με δήλωσή του ο Βύρων Πολύδωρας υποστηρίζει ότι τίθενται κανόνες εφαρμογής της συνταγματικής νομιμότητας και μπαίνει τέλος στην ασυδοσία των «νταβατζήδων», όπως έλεγε και ο Κώστας Καραμανλής.

«Είναι ωραίο να καταγγέλλεται ανέξοδα η «διαπλοκή» καναλαρχών-τραπεζιτών και συστημικών κομμάτων, καθώς και προστατευομένων προσώπων, που «κοσμούν» κατ’ επάγγελμα τα τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά σαλόνια. Νόμιζαν, αρχηγοί και στελέχη κομμάτων της αντιπολίτευσης, ότι μπορούν να τα πράττουν δημοκοπούντες και αβλαβώς. Αλλά έρχεται η ώρα της αλήθειας. Αυτή είναι τώρα» συμπλήρωσε ο κ. Πολύδωρας ο οποίος έχει διατελέσει κυβερνητικός εκπρόσωπος και αρμόδιος υφυπουργός Προεδρίας-Τύπου.
«Όσοι και όποιοι προβάλλουν ωρυόμενοι, με δουλόφρονα φανατισμό μάλιστα, διάφορα «προσχήματα» δικονομικού τύπου για αναρμοδιότητα της Βουλής  και άλλα κούφια παρόμοια, που αποσκοπούν στη διαιώνιση του καθεστώτος των βαρόνων της «διαπλοκής», απλά, όχι μόνον αποκαλύπτονται  αλλά και εκτίθενται αυτοεξευτελιζόμενοι» τόνισε ο κ Πολύδωρας.

Το ερώτημα βέβαια που προκύπτει γιατί όλοι όσοι τίθενται εκτός πολιτικής έχουν τις λύσεις και όταν έχουν την εξουσία δεν πράττουν τίποτα ή ακόμη χειρότερα συντάσσονται με τον "δουλόφρονα φανατισμό" των υποστηρικτών των "βαρόνων της διαπλοκής". Αυτοί δεν αυτοεξευτελίζονται;

rigillis18.blogspot/ TK9

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.