Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Το κριτήριο του κ. Τσίπρα είναι "να τους τρελάνω όλους;" - Τι αποκαλύπτει η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Και τα μισά να είναι αλήθεια από όσα περιγράφει στη χθεσινή μακροσκελέστατη ανάρτισή της στην προσωπική της ιστοσελίδα η Ζωή Κωνσταντοπούλου, σίγουρα η υπόθεση έχει έχει ενδιαφέρον.
Και ακόμη περισσότερο ενδιαφέρον έχει ο διάλογός της με τον κ. Τσίπρα σχετικά με το ποιόν θα έβαζε Πρόεδρο της Βουλής.
Τότε, και αφού η κυρία Κωνσταντοπούλου είχε απορρίψει στη συζήτηση που έκαναν τον κ. Βούτση έχοντας η ίδια προτείνει τον κ. Λαφαζάνη ως παλαιότερο κοινοβουλευτικό, ο κ. Τσίπρας φέρεται να της είπε:



«Άμα θέλω να τους τρελάνω όλους, θα κάνω εσένα Πρόεδρο της Βουλής».
Η φράση αυτή πέρασε ασχολίαστη.  Αλλά δείχνει ότι ο κ. Τσίπρας δεν έβαλε, τελικά, τυχαία την κυρία Κωνσταντοπούλου Πρόεδρο της Βουλής.
Δεν επρόκειτο για λύση ανάγκης αλλά για σχέδιο προμελετημένο από την πλευρά του κ. Τσίπρα. Προφανώς ήθελε να επικεντρώσει τη λειτουργία της Βουλής στα τυπικά με τα οποία ασχολείτο η κυρία Κωνσταντοπούλου. Προφανώς, επίσης, δεν είχε υπολογίσει πόσο πολύ θα τράβαγε το σχοινί η κυρία Κωνσταντοπούλου.
Το τελικό αποτέλεσμα, όμως, μετράει σε αυτές τις περιπτώσεις. Και στην προκειμένη περίπτωση μετράει ότι την πλήρωσε η αξιοπιστία του κοινοβουλευτικού μας συστήματος, επειδή ο υπεύθυνος πρωθυπουργός ήθελε "να τους τρελάνει όλους".
Με αυτό το κριτήριο ανευθυνότητας πολιτεύεται;
Αυτό είναι το κριτήριό του ακόμα και σήμερα;

rigillis18.blogspot/ Παρατηρητής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.