Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

Δραπέτες λογικής στο ΣΥΡΙΖΑ- Θα πεθάνουμε στην αρχή αλλά μετά θα περνάμε καλά, μας διαβεβαιώνει ο Στρατούλης και δηλώνει ότι θα μας παρακαλάνε μα μην αυτοκτονήσουμε για να μη λερωθούν από τα αίματά μας



Οι άνθρωποι (στο ΣΥΡΙΖΑ) έχουν δραπετεύσει από τη λογική τόσο πολύ που ούτε ο Καμένος δεν μπορεί πλέον να τους παρακολουθήσει, και απόδειξη είναι το γεγονός ότι στους ΑΝΕΛ κατρακυλώντας προς τη δραχμή, έχει πέσει σιγή ασυρμάτου…
Το ότι οι άνθρωποι κινούνται εκτός λογικής φάνηκε από όσα είπε ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων Δημήτρης Στρατούλης, για το ενδεχόμενο εξόδου της χώρας από το ευρώ:
Μιλώντας στο Mega, δήλωσε: «Μεγαλύτερη ζημία από ένα Grexit θα πάθουν οι δανειστές
απ’ ό,τι η Ελλάδα... Μην ανησυχεί ο κόσμος, θα δυσκολευτούμε για μερικούς μήνες, αλλά όλα θα πάνε καλά».
Βέβαια το να δηλώνει αυτά υπουργός της κυβέρνησης αυτά τα πράγματα είναι επικίνδυνα.
Ελπίζουμε  να μη τα λέει έχοντας άγνοια κινδύνου γιατί θα είναι τραγικό. Τουλάχιστον αν μας οδηγούν συνειδητά εκτός ευρώ σημαίνει ότι θα έχουν λάβει και τα απαιτούμενα μέτρα για προσαρμογή της ελληνικής οικονομίας στα νέα δεδομένα. Γιατί αν το κάνουν μόνο από παλικαριά, τότε… «μαύρο φίδι που μας έφαγε».
Αλλά μάλλον συμβαίνει το δεύτερο. Και αυτό φαίνεται από τη δήλωση που έκανε στη συνέχεια της ίδιας εκπομπής ο κ. Στρατούλης: «Αν δεν πληρώσουμε τη δόση στο ΔΝΤ τέλη του μηνός, οι ίδιοι οι δανειστές θα έρθουν να πουν ότι δεν είναι πιστωτικό γεγονός».
Λίγες ώρες μετά η επικεφαλής του ΔΝΤ κ. Λαγκάρντ ξεκαθάρισε ότι αν η Ελλάδα δεν πληρώσει τη δόση της στις 30 Ιουνίου, τότε αυτό θα αποτελέσει πιστωτικό γεγονός και θα οδηγήσει σε χρεοκοπία.
Ειδικότερα, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το πρακτορείο Reuters: «Αν η Ελλάδα δεν πληρώσει τις οφειλές της προς το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο στις 30 Ιουνίου, τότε θα θεωρηθεί σε κατάσταση χρεοκοπίας», δήλωσε κατηγορηματικά η επικεφαλής του ΔΝΤ.
Η κ. Λαγκάρντ συμπλήρωσε επίσης ότι «δεν υπάρχει ενδεχόμενο παράτασης ή περιόδου χάριτος στην καταβολή του ποσού των δόσεων του Ιουνίου, που όπως έχει ζητήσει η κυβέρνηση έχουν ενοποιηθεί και ανέρχονται σε περίπου 1,5 δισ. ευρώ».
Όπως καταλαβαίνετε η λογική του ΣΥΡΙΖΑ είναι: «Ναι, θα αυτοκτονήσουμε και θα πεθάνουμε, αλλά θα σας πιτσιλίσουμε και θα σας λερώσουμε με το αίμα μας…»

Rigillis18.blogspot/ ΧΨΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.