Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Μένουμε Ευρώπη… Το κατάλαβε ο κ. Τσίπρας;



Η χθεσινή μεγαλειώδης και απολύτως ειρηνική διαδήλωση στην Πλατεία Συντάγματος πολιτών που συγκεντώθηκαν χωρίς κομματικές αλλά μόνο με τις ελληνικές και ευρωπαϊκές σημαίες, έδειξε κάτι σημαντικό:
Ο λαός, οι πολίτες δεν χρειάζονται ηγεσίες για να μπορέσουν να στείλουν τα μηνύματά τους στους κυβερνώντες.
Σε μια εποχή που δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ ηγέτης για να εμπνεύσει τα πλήθη όπως γινόταν σε προηγούμενες εποχές, αλλά και εκείνοι που υπάρχουν παραμένουν στη σιωπή ακόμα και αυτές τις κρίσιμες
ώρες, ο λαός έδειξε ότι μπορεί να συγκεντρώνεται και να στέλνει τα μηνύματά του εκεί που πρέπει.
Δεν είναι τυχαίο ότι τη μοναδική αυτή συγκέντρωση ακόμα και σήμερα δεν ξέρουμε ποιος την οργάνωσε. Το σύνθημα «μένουμε Ευρώπη» διακινήθηκε μέσω face book και καλούσε στη χθεσινή συγκέντρωση στο Σύνταγμα που ήταν τουλάχιστον τριπλάσια από εκείνη που οργάνωσαν οι στρατούληδες προχθές το βράδυ.
Όσοι πήγαν στη συγκέντρωση έδειξαν ότι εκείνοι που δεν θορυβούν είναι περισσότεροι από εκείνους που αλλαλάζουν στα «παράθυρα» των καναλιών.
Το μήνυμα και την απαίτηση αυτών των πολιτών για παραμονή της χώρας στο ευρώ οφείελι να αξιοποιήσει ο κ. Τσίπτρας, γιατί ως πρωθυπουργός της Ελλάδος και όχι ως πρωθυπουργός του ΣΥΡΙΖΑ αυτού του μηνύματος για παραμονή στο ευρώ είναι εντολοδόχος.
Rigillis18.blogspot/ Παρατηρητής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.