Δευτέρα 15 Απριλίου 2019

«Πυρά» Κικίλια σε Παπακώστα για τα Εξάρχεια: Θυμίζει Μαρία Αντουανέτα

Ο Βασίλης Κικίλιας «Η κ. Παπακώστα θυμίζει Μαρία Αντουανέτα που έλεγε στον κόσμο που δεν είχε ψωμί, να φάει παντεσπάνι», ανέφερε ο Βασίλης Κικίλιας σε συνέντευξή του στον Real fm, σχολιάζοντας όσα είπε η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη για τα Εξάρχεια.
Ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας, εξαπέλυσε επίθεση στην Κατερίνα Παπακώστα, κατηγορώντας τη πως ζει σε άλλη πραγματικότητα.
Συγκεκριμένα, σχετικά με τις δηλώσεις της κ. Παπακώστα για τα Εξάρχεια ο Βασίλης Κικίλιας δήλωσε πως η περιοχή βρίσκεται σε τραγική κατάσταση προσθέτοντας πως «η κ. Παπακώστα θυμίζει Μαρία Αντουανέτα, που της φώναζαν ότι ο κόσμος πεινάει και δεν έχει ψωμί να φάει και εκείνη τους απαντούσε να φάνε παντεσπάνι».
Σύμφωνα με τον Βασίλη Κικίλια, κινδυνεύει η σωματική ακεραιότητα των κατοίκων των Εξαρχείων, οι οποίοι δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν μέρα και νύχτα, ενώ όποτε τολμάει η οργανωμένη Πολιτεία, είτε δια της Αστυνομίας είτε δια του Λιμενικού, να κάνει κάποια επιχείρηση, υπάρχει ένοπλη βία!
«Η κ. υπουργός προφανώς ζει σε μια παράλληλη πόλη, όχι στην Αθήνα, ή σε μια παράλληλη χώρα, όχι στην Ελλάδα. Δεν ακούει τις απεγνωσμένες κραυγές των κατοίκων των Εξαρχείων, αλλά και όλων των συνοικιών της Αθήνας με τα τεράστια προβλήματα εγκληματικότητας που αντιμετωπίζουν», τόνισε προσθέτοντας πως ποτέ η κατάσταση δεν είχε φτάσει σε αυτό το δράμα που ζούμε σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.