Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Το plan B του Σαμαρά και η Νέα ΠΟΛΑΝ



Ο Σαμαράς μπορεί να κάνει λάθη αλλά εκείνο που του αναγνωρίζει κανείς ότι πάντα εργάζεται βάση σχεδίου που ως στόχο έχει μόνο το προσωπικό του όφελος.
Και τώρα με βάση το προσωπικό όφελος εργάζεται και δεν τον ενδιαφέρει τίποτε άλλο παρά μόνο να μη ζήσει ξανά τις μέρες του περιθωρίου που έζησε από το 1996 και μετά, όταν αναγκάστηκε να διαλύσει την Πολιτική Άνοιξη.
Τώρα στόχος του είναι να ξεφύγεο όσο το δυνατόν γρηγορότερα από την εσωστρέφεια είτε μειώνοντας είτε απομακρύνοντας τους εσωκομματικούς αντιπάλους του και να προσωρήσει σε άνοιγμα σε πρόσωπα που θα μείνουν πολιτικά «ορφανά» από την διαφαινόμενη διάλυση του ΠΑΣΟΚ.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο διάλογος που είχε με τον Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου Διονύση Χατζηδάκη (γνωστό μητσοτακικό), ο οποίος εγκαλώντας τον για τις επιλογές του στις περιφερειακές
εκλογές του είπε: «Πρόεδρε από σένα έμαθα τη λέξη υπέρβαση και περίμενα να ακολουθήσεις αυτήν την πολιτική στις περιφερειακές στηρίζοντας τον Σγουρό. Δυστυχώς δεν κάναμε την υπέρβαση».
Ο κ. Σαμαράς αμέσως τον διέκοψε και παρεμβαίνοντας του είπε: «Και ποιος σου είπε ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τώρα την υπέρβαση με τον Σγουρό;»
Δηλαδή, το επόμενο μέρος του σχεδίου είναι να ανοίξουμε τις πόρτες της ΝΔ στα ορφανά του ΠΑΣΟΚ;  Οι μόνιμοι εραστές της εξουσίας μας μάραναν… Αυτό που θα προκύψει δεν θα είναι κόμμα, αλλά ΣΣ ή ΣΥΣΥ!!! Και για να μη παρεξηγηθούμε, θα πρόκειται για Συνασπισμό Συμφερόντων…
Να δείτε που πίσω από τη «Νέα Ελλάδα» που ονειρεύεται θα κρύβεται η Νέα Πολιτική Ανοιξη
Ν. Δαυλός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.