Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Βρίζοντας έφυγαν βουλευτές της ΝΔ από την Πολιτική Επιτροπή



Βρίζοντας έφυγαν οι περισσότεροι βουλευτές της ΝΔ από τη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ. Και τούτο γιατί μεθοδευμένα το προεδρείο δεν τους έδωσε το λόγο.
Αρχικώς είχε «πέσει» η ιδέα να μη δοθεί ο λόγος σε κανέναν βουλευτή με τη  διακαιολογία ότι είχαν μιλήσει στην συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Επειδή όμως το έμαθε η Ντόρα Μπακογιάννη και τους διεμήνυσε ότι θα τα κάνει «γυαλιά καρφιά» αν δεν της δώσουν το λόγο, αναγκασθηκαν να επιτρέψουν στους βουλευτές να μιλήσουν.
Ακολούθησαν  όμως μια διαφορετική τακτική. Κατά την εγγραφή έβαλαν τους διαφωνούντες όσο πιο κάτω στον κατάλογο μπορούσαν. Και αφού δεν μπορούσαν να το κάνουν αυτό με την Ντόρα
Μπακογιάννη το έκαναν με τους υπολοίπους. Έτσι λοιπόν δεν μπόρεσαν να μιλήσουν ούτε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, ούτε ο Νίκος Δένδιας, ούτε ο Γιώργος Βλάχος, οι οποίοι αποχώρησαν από τη συνεδρίαση ενοχλημένοι.
Μάλιστα ο Νίκος Δένδιας ενώ είχε εγγραφεί 20ος, περίμενε μέσα στην αίθουσα, άκουσε και την ομιλία του 37ου μέλους της Πολιτικής Επιτροπής και μετά αποχώρησε ενοχλημένος.  Όταν διαπιστώθηκε ότι είχε φύγει από το κτίριο της Συγγρού εκλήθη από τα μεγάφωνα για να μιλήσει, με προφανή στόχο να εκτεθεί ότι εγκατέλειψε την αίθουσα…
Πρακτικές και πονηριές που ούτε σε επαρχιακό σύλλογο δεν ακολουθούνται πλέον…
ΧΨΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.